Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕκπαιδευτική επίσκεψη για τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης στην στην έκθεση 100% Hotel Show
Εκπαίδευση

Εκπαιδευτική επίσκεψη για τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης στην στην έκθεση 100% Hotel Show

Εκπαιδευτική επίσκεψη των καταρτιζομένων του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης στην έκθεση της 100% Hotel Show.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη καταρτιζόμενων του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης, της ειδικότητας “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού, στην έκθεση 100% Hotel Show, η οποία αναδεικνύεται σε κορυφαίο γεγονός του χώρου.
Οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας εταιρείας “DEMAND Fairs & Media” ανέλυσαν στους καταρτιζόμενους τις παραμέτρους της διοργάνωσης την τρέχουσα περίοδο αλλά και την εποχή της πανδημίας, ενώ απάντησαν σε ερωτήσεις και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπαιδευτές τους κ. Χαμάκο Γ. και κ. Χρυσού Ε.
Οι εκθέτες μας ανέλυσαν τα εκθέματά τους.  Το ενδιαφέρον των καταρτιζόμενων εστιάστηκε στο Σήμα «Bike Friendly» και το οικολογικό Σήμα ποιότητας «Green Key» και γενικότερα σε θέματα προσέλκυσης και εξυπηρέτησης πελατών.
Στο πλαίσιο του μαθήματος “Αεροπορικοί ναύλοι-Συστήματα Κρατήσεων-Αεροπορικό εισιτήριο” πραγματοποιήθηκε σειρά επισκέψεων στα περίπτερα παροχής υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας Hotel Services & Technology. Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τις προοπτικές συνεργασίας ξενοδοχείων-τουριστικών πρακτορείων, τις νέες τάσεις για τα συστήματα PMS και συγκέντρωσαν πληροφορίες για τη διαχείριση του channel manager ως αποκλειστικό κανάλι διασυνδέσεων μεταξύ όλων των συνεργατών στον τουρισμό. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εξειδικευμένα workshops όπως “Πωλήσεις Ξενοδοχείου: Ο ρόλος των RMS & Sales Boosters στη διαμόρφωση της νέας τιμολογιακής πραγματικότητας” και Τεχνολογίες Ξενοδοχείου: Η νέα λογική των PMS, τόσο σε επίπεδο διαχείρισης όσο και πωλήσεων ενός ξενοδοχείου”.
Τέλος, υλοποιήθηκε η πρώτη φάση άσκησης στο πλαίσιο του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα», όπου οι καταρτιζόμενοι συνέλεξαν υλικό για την δημιουργία μιας 100% εικονικής επιχείρησης με κατεύθυνση την  “οικονομία διαμοιρασμού” (Sharing Εconomy).  Να επισημάνουμε ότι το ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης ασχολείται από το 2016 με το θέμα των πλατφορμών βραχυχρόνιας ενοικίασης καταλυμάτων (Ημερίδα: «Ιχνηλατώντας τη Νέα Σμύρνη – Ανακαλύπτοντας το Εύ ζήν») και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας των αποφοίτων του.
Υπεύθυνη Ύλης | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τζοάννα είναι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και ως μαθητευόμενη είναι αρμόδια για την υποδοχή ύλης στο TravelDailyNews Greece & Cyprus'

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024