Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕργασία από απόσταση μέσω του Tripsta Working Nomads – The Nautical Edition
Τουρισμός και απασχόληση

Εργασία από απόσταση μέσω του Tripsta Working Nomads – The Nautical Edition

Ο όμιλος Tripsta SA (travelplanet24, airtickets και tripsta) διοργάνωσε το δεύτερο 'Working Nomads', ένα καινοτόμο πρόγραμμα για εργασία από απόσταση.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο Working Nomads – “The Nautical Edition”, ένα καινοτόμο και δημιουργικό εταιρικό πρόγραμμα απομακρυσμένης εργασίας.

Το πρόγραμμα Working Nomads ξεκίνησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016, με την tripsta να διοργανώνει το Working Nomads – “The Greek Summer Edition”, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζομένους να δουλέψουν από απόσταση για τρεις ημέρες, από ένα ελληνικό νησί. H tripsta, επενδύοντας στην τεχνολογία και στην ενίσχυση της ομαδικότητας, αποφάσισε να καθιερώσει το πρόγραμμα και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την ανανεωμένη έκδοση: Working Nomads – “The Nautical Edition” δίνοντας την ευκαιρία στους υπαλλήλους της να εργαστούν “εν πλω” σε ένα υπέροχο yacht. Οι Working Nomads, καταφέρνουν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητά τους μέσα στην ομάδα και να αυξήσουν το κίνητρό τους για εργασία.

Η δεύτερη έκδοση του Working Nomads – “The Nautical Edition” είχε διάρκεια 4 ημέρες από 25/09/2017 έως 28/9/2017 και συμμετείχαν συνολικά 64 υπάλληλοι από 5 διαφορετικά τμήματα της εταιρείας. Η κάθε ομάδα αποτελούνταν από 16 άτομα και συμμετείχε σε ένα αξέχαστο ημερήσιο cruise με στόχο να εργαστεί σε ένα ομαδικό project.

Χρυσός χορηγός του Working Nomads – “The Nautical Edition”, ήταν η Instayacht – μία καινοτόμα πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών για ημερήσιο ή chartering cruising, οργανωμένο από μια πλατφόρμα που ενώνει όλους τους ιδιοκτήτες σκαφών με τους λάτρεις της περιπέτειας στη θάλασσα. Το σκάφος που φιλοξένησε τους tripstars ήταν το “Amanda”, ένα συλλεκτικό yacht του στόλου της Instayacht με μοναδική αισθητική.

Το Working Nomads, εμπνεύστηκε και υλοποίησε το Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της tripsta και προωθεί την εργασία από απόσταση, η οποία είναι η νέα τάση σε όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εταιρείες. Το πρόγραμμα έχει καθιερωθεί σαν ένα εταιρικό γεγονός το οποίο θα πραγματοποιείται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο σε διαφορετικές εκδοχές.

Στο τέλος του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε εσωτερική έρευνα, με τους συμμετέχοντες να βαθμολογούν την εμπειρία αυτή με 4,7 στα 5 αστέρια. Η κα Κέλλη Παναγιωτίδου, HR Director της Tripsta SA δήλωσε: “Οι αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον που έχει επιφέρει η πρόοδος της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Η δυνατότητα του να παραμένει κάποιος συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, απ’όπου κι αν βρίσκεται, έδωσε μια νέα διάσταση στον παραδοσιακό χώρο εργασίας. Οι εργαζόμενοί μας που συμμετέχουν στα προγράμματα Working Nomads είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο αποδοτικοί. Η απομακρυσμένη εργασία είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το εφαρμόζουμε με επιτυχία”.

Στη φωτογραφία, υπάλληλος της Tripsta S.A. “εν πλω” στο Amanda yacht, στα πλαίσια του Working Nomads – “The Nautical Edition”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024