Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΜεγάλη παγκόσμια διάκριση για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο
Εκπαίδευση

Μεγάλη παγκόσμια διάκριση για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η διευθύνουσα σύμβουλος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύτηκε ως Champion of International Education στα Διεθνή Βραβεία Εκπαίδευσης PIEoneer Awards 2022.

Μια σπουδαία βράβευση για τη συνολική συνεισφορά της στην εκπαίδευση απέσπασε η διευθύνουσα σύμβουλος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κα Καλλιόπη Ροδοπούλου στα Διεθνή Βραβεία PIEoneer Awards 2022, που διοργανώνονται ετησίως με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν σε παγκόσμιο επίπεδο τις προσωπικότητες και τους οργανισμούς που υιοθετούν βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές στον χώρο της εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Ροδοπούλου απέσπασε τη διάκριση Highly commended” στην κατηγορία “Outstanding contribution to the Industry”, για την αφοσίωσή της στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της ιδιωτικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και διεθνώς.  Η εν λόγω διάκριση αντιστοιχεί στη δεύτερη θέση στη διεθνή κατάταξη, μεταξύ πλήθους υποψηφίων από διακεκριμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως.  Σημειώνεται πως τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου της εκπαίδευσης από όλον τον κόσμο.

Συνεπές στη δέσμευσή του να οδηγεί τις εξελίξεις στην εκπαίδευση, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο, για να προσφέρει στους φοιτητές του μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία για τα ελληνικά δεδομένα. “Το βραβείο αυτό συνιστά το καλύτερο επισφράγισμα της διαρκούς και επίμονης προσπάθειας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου να συμβάλλει στην παροχή διεθνών πανεπιστημιακών σπουδών υψηλού επιπέδου στη χώρα μας”, τονίζεται.

Η κα Ροδοπούλου ανέφερε: “Έχοντας διαχρονικά ως προτεραιότητα τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας προς τους φοιτητές, τους συνεργάτες μας, αλλά και ευρύτερα προς την κοινωνία, το βραβείο αυτό αντικατοπτρίζει την αξία της αριστείας στην εκπαίδευση που πρεσβεύουμε εδώ και 40 χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους του Μητροπολιτικού Κολλεγίου που αποτελούν το πιο σημαντικό μας πλεονέκτημα για να συνεχίσουμε να υλοποιούμε το εκπαιδευτικό μας όραμα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024