Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ περίπτωση του Antigon Urban Chic Hotel εξετάζεται στο Boutique Hotel Masterclass της Θεσσαλονίκης
Σεμινάρια

Η περίπτωση του Antigon Urban Chic Hotel εξετάζεται στο Boutique Hotel Masterclass της Θεσσαλονίκης

Η κα Χριστίνα Παπαμάλη, διευθύντρια του Antigon Urban Chic Hotel και άριστη γνώστρια του κόσμου των boutique hotels, μιλά σε εξειδικευμένο σεμινάριο για ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων στις 11 Νοεμβρίου 2018.

Την περίπτωση του Antigon Urban Chic Hotel, του νεώτερου ξενοδοχείου πολυτελείας της Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει η κα Χριστίνα Παπαμάλη στο προσεχές Boutique Hotel Masterclass. Αυτό το άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018, στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Philoxenia.

Η κα Παπαμάλη, διευθύντρια του Antigon Urban Chic Hotel, γνωρίζει άριστα τον κόσμο των boutique hotels, καθώς έχει εργαστεί τόσο σε αστικά όσο και σε παραθεριστικά ξενοδοχεία αυτής της μορφής. Προηγουμένως είχε αναλάβει διοικητικές θέσεις σε μεγάλα ξενοδοχεία της Ρόδου και της Θεσσαλονίκης, ενώ εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων διαχειριζόμενη επενδυτικά σχέδια ξενοδοχειακών μονάδων διαφόρων μεγεθών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και του Αναπτυξιακού Νόμου. Μετά από μια πρώτη συνεργασία με τη Hotelbrain, όπου ως Director of Hotel Management βελτίωσε τα οικονομικά αποτελέσματα και αναβάθμισε την ποιότητα των ξενοδοχείων που είχε υπό την ευθύνη της, της ανατέθηκε το 2018 το άνοιγμα και η διεύθυνση του Antigon.

Με το άνοιγμά του, τον Αύγουστο του 2018, το Antigon Urban Chic Hotel εντυπωσίασε με την άρτια αισθητική αναβάθμιση ενός διατηρητέου κτιρίου του 1931, καθώς σχεδιάστηκε ως ένα boutique hotel ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών, που εντάχθηκε απευθείας στα Leading Hotels of the World. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και διαθέτει 38 προσεκτικά σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες, προσφέροντας έναν απαράμιλλο συνδυασμό κομψότητας και σύγχρονης αστικής ζωής. Το A Bistro βρίσκεται στο ισόγειο αυτού του ιστορικού διατηρητέου ξενοδοχείου, σε ένα μοναδικό γυάλινο αίθριο χώρο πάνω από τα αρχαία ερείπια της Μακεδονικής και Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το ξενοδοχείο αποτελεί το πρώτο επενδυτικό project της Hotelbrain Capital στη Θεσσαλονίκη.

Το Boutique Hotel Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και εντάσσεται στην ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά σεμιναρίων Hotel Management Masterclasses. Στο πλαίσιο του Boutique Hotel Masterclass θα παρουσιαστούν με πολύ αναλυτικό τρόπο οι ενδεδειγμένες προδιαγραφές ενός boutique hotel υψηλού επιπέδου και θα εξηγηθεί πώς μια ξενοδοχειακή επιχείρηση θα δημιουργήσει βήμα-βήμα ένα ελκυστικό, ανταγωνιστικό και κερδοφόρο προϊόν. Επίσης, θα αναλυθεί η κατάλληλη πολιτική μάρκετινγκ για τη γρήγορη εδραίωση ενός boutique hotel στην αγορά. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν case studies επιτυχημένων boutique hotels, ενώ οι μετέχοντες μπορούν να υποβάλουν την περίπτωση του δικού τους ξενοδοχείου προς συζήτηση και ανάλυση. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται εδώ, στο email tma@tma.travel και στο τηλ: 210 9374050.

Ακολουθούν στις 18 Νοεμβρίου το Hotel Strategy Masterclass στην Αθήνα, στις 25 Νοεμβρίου το Hotel Design Masterclass επίσης στην Αθήνα και στις 3 Δεκεμβρίου το Hotel Marketing Masterclass, στη Λεμεσό της Κύπρου. Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δύο ή περισσότερα σεμινάρια έχει προβλεφθεί ειδική έκπτωση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024