Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Ρόδος ‘άνοιξε’ τον δεύτερο κύκλο του 100% Hotel Workshop Tour
Σεμινάρια

Η Ρόδος ‘άνοιξε’ τον δεύτερο κύκλο του 100% Hotel Workshop Tour

Με δεδομένα τα χαρακτηριστικά του νησιού, οι ομιλητές προσάρμοσαν τη θεματολογία έτσι, ώστε να αφορά όχι μόνο τα boutique ξενοδοχεία, αλλά να δίνει ιδέες και στα μεγαλύτερα resorts που θέλουν να ξεφύγουν από τον μαζικό χαρακτήρα.

Με την επισκεψιμότητα να διπλασιάζεται σε σχέση με την περυσινή χρονιά, και με υψηλή ποιότητα κοινού ξεκίνησε η δεύτερη φάση του 100% Hotel Workshop Tour στη Ρόδο.

Για άλλη μια χρονιά η Ρόδος αποτέλεσε σημαντική στάση του 100% Hotel Workshop Tour. Αν και φημίζεται για τα μεγάλα της resorts, η Ρόδος περνά σε μια νέα φάση ξενοδοχειακής ανάπτυξης, και το The Boutique Hotel Workshop φάνηκε να προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού.

Με δεδομένα τα χαρακτηριστικά του νησιού, οι ομιλητές προσάρμοσαν τη θεματολογία έτσι, ώστε να αφορά όχι μόνο τα boutique ξενοδοχεία, αλλά να δίνει ιδέες και στα μεγαλύτερα resorts που θέλουν να ξεφύγουν από τον μαζικό χαρακτήρα. Στο Workshop της Ρόδου ήταν όμως αισθητή και η ενεργή συμμετοχή του κοινού, που με παρεμβάσεις και ερωτήσεις έκανε ακόμη πιο διαδραστικό το event.

Επόμενος σταθμός του Tour θα είναι η Κρήτη, και συγκεκριμένα τα Χανιά και το Ηράκλειο, με την ομάδα των ομιλητών αλλά και την εταιρεία Demand να ετοιμάζουν ένα ιδιαίτερο event προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά της περιοχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024