Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΜε τη χορηγική στήριξη της Epsilon Net πραγματοποιήθηκε το Boutique Hotel Masterclass στην Αθήνα
Σεμινάρια

Με τη χορηγική στήριξη της Epsilon Net πραγματοποιήθηκε το Boutique Hotel Masterclass στην Αθήνα

Στην προσφορά μιας κάθετης λύσης μηχανοργάνωσης για κάθε πτυχή λειτουργίας ενός ξενοδοχείου ή ενός εστιατορίου μέσω της πλατφόρμας Pylon αναφέρθηκε o κ. Ν. Ευθυμιάδης της Epsilon Net.

Με την ιδιότητα του χορηγού υποστήριξε η Epsilon Net τη διοργάνωση του επιτυχημένου σεμιναρίου με τίτλο “Boutique Hotel Masterclass” που πραγματοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Στο πλαίσιο της παρουσίας της Epsilon Net στο Masterclass, το διευθυντικό της στέλεχος κ. Νίκος Ευθυμιάδης ανέλυσε τα πλεονεκτήματα της νέας κάθετης λύσης μηχανοργάνωσης Pylon, η οποία ενοποιεί όλα τα επιμέρους λογισμικά που χρησιμοποιεί ένα ξενοδοχείο ή ένα εστιατόριο στα επιμέρους τμήματά του.

H Epsilon Net είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος όμιλος εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς πληροφορικής (Epsilon Software), δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Network) και εκπαίδευσης (Epsilon Training). Κεφαλαιοποιώντας την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει στην πληροφορική ως ηγέτης  στην αγορά της λογιστικής και μισθοδοσίας, η Epsilon Net έχει αναπτύξει την καινοτόμα πλατφόρμα Pylon, με την οποία στοχεύει σε κάθετες αγορές, όπως αυτήν της HORECA.

Οι εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης Pylon Hospitality και Pylon Restaurant έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας και της εστίασης με σκοπό τον εκσυγχρονισμό τους, την καλύτερη οργάνωσή τους, τη μείωση κόστους και, γενικότερα, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους.

Επιπλέον εγγύηση για τις επιχειρήσεις που επιλέξουν τις εμπορικές εφαρμογές Pylon αποτελεί το Τμήμα Υποστήριξης της Epsilon Net που αριθμεί πάνω από 70 εξειδικευμένα στελέχη, ενώ το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών το έχει βραβεύσει για δύο συνεχόμενες χρονιές για το 2013 και 2014.

Το Boutique Hotel Masterclass συνδιοργανώθηκε από την Travel Media Applications και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα, τον κύριο εισηγητή του σεμιναρίου, και εντάσσεται στην πολύ επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων “The TravelDailyNews Masterclass Series”. Το επόμενο σεμινάριο της σειράς θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου 2015 στην Αθήνα με θέμα “Hotel Quality Masterclass: Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor”. Εκτός του κ. Κούτουλα θα μετέχουν ως εισηγητές οι κ.κ. Gianluca Laterza, διευθυντής της TripAdvisor για την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, και Thomas Landen, διευθυντής Μάρκετινγκ της Revinate για την περιοχή της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024