Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Δ. Κούτουλας μιλά για την ποιοτική αναβάθμιση και το μάρκετινγκ των spa στο Hotel Spa Masterclass
Σεμινάρια

Ο Δ. Κούτουλας μιλά για την ποιοτική αναβάθμιση και το μάρκετινγκ των spa στο Hotel Spa Masterclass

Οι ιδιαίτερα έμπειροι εισηγητές του Hotel Spa Masterclass θα αναλύσουν όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ευεξίας, τα ενδεδειγμένα εργαλεία του μάρκετινγκ, τη δημιουργία ελκυστικών spa και την κερδοφόρο λειτουργία τους μέσω της συνεχούς βελτίωσης στην ικανοποίηση των πελατών και της αύξησης των εσόδων.

Για την αύξηση των εσόδων με την παράλληλη ποιοτική αναβάθμιση των ξενοδοχειακών spa θα μιλήσει ο κ. Δημήτρης Κούτουλας στο προσεχές Hotel Spa Masterclass. Το σεμινάριο αυτό που απευθύνεται σε ιδιοκτητες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων θα πραγματοποιηθεί την 31η Μαρτίου 2016, στο ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos στην Αθήνα.

Με βάση την πολυετή του εμπειρία ως σύμβουλος και εκπαιδευτής ξενοδοχείων και ως mystery guest ο κ. Κούτουλας θα αναλύσει τις σημαντικότερες ποιοτικές παραμέτρους μιας εμπειρίας ευεξίας σε ξενοδοχείο, ενώ θα επισημάνει συχνά λάθη που γίνονται στα spa και τους τρόπους αποφυγής τους. Επίσης θα δώσει πρακτικές κατευθύνσεις για την εκπαίδευση του προσωπικού τους.

Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασής του ο κ. Κούτουλας θα εστιάσει στο σχεδιασμό μάρκετινγκ που θα επιτρέψει την εδραίωση της φήμης ενός ξενοδοχειακού spa και την αύξηση των εσόδων του. Θα αναλύσει όλες τις κρίσιμες πτυχές του μάρκετινγκ, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα οφέλη από το κατάλληλο spa branding, το σωστό σχεδιασμό των spa menus και τη χρησιμότητα των signature treatments για την εμπορική πολιτική των spa.

Ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας, με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορική διατριβή στο Τουριστικό Μάρκετινγκ, εργάζεται από το 1990 ως σύμβουλος και ως project manager σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού, γαστρονομίας και μάρκετινγκ επιχειρήσεων και χωρών. Έχει υλοποιήσει μεγάλα έργα σχεδιασμού τουριστικής πολιτικής και επικοινωνιακές ενέργειες παγκόσμιας εμβέλειας σε διάφορες χώρες. Μεταξύ άλλων, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει ενέργειες τουριστικής ανάπτυξης και τουριστικές καμπάνιες για λογαριασμό εθνικών και τοπικών οργανισμών τουρισμού, περιφερειών και δήμων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει υλοποιήσει έργα σε συνολικά 29 χώρες.

Στον κλάδο της φιλοξενίας ο κ. Κούτουλας έχει υποστηρίξει συμβουλευτικά και οργανωτικά μεγάλον αριθμό ξενοδοχείων και ξενοδοχειακών αλυσίδων. Μεταξύ άλλων, χειρίστηκε την ποιοτική αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών, τη μετατροπή συμβατικών ξενοδοχείων σε boutique hotels, το σχεδιασμό μάρκετινγκ για την αύξηση των πωλήσεων, την εκπαίδευση και υποκίνηση του προσωπικού, το branding ξενοδοχείων, την αναβάθμιση εστιατορίων και spa κοκ.

Στο Πανεπιστήμιο Πατρών διδάσκει ως επίκουρος καθηγητής μαθήματα σχετικά με το μάρκετινγκ, την τουριστική ανάπτυξη και τη διοίκηση ξενοδοχείων και επιχειρήσεων φιλοξενίας. Προηγουμένως έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, ενώ διενεργεί σεμινάρια για ιδιοκτήτες και ανώτερα στελέχη ξενοδοχείων καθώς και τουριστικών και δημοσίων οργανισμών.

Το Hotel Spa Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων, καθώς και σε στελέχη του κλάδου των spa. Οι ιδιαίτερα έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου θα αναλύσουν όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ευεξίας, τα ενδεδειγμένα εργαλεία του μάρκετινγκ, τη δημιουργία ελκυστικών spa και την κερδοφόρο λειτουργία τους μέσω της συνεχούς βελτίωσης στην ικανοποίηση των πελατών και της αύξησης των εσόδων.

Το Hotel Spa Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον κ. Κούτουλα και εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων “The TravelDailyNews Masterclass Series”. Θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos).

Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο σεμινάριο παρατίθενται εδώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024