Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Κ. Αλεξόπουλος μιλά για τα boutique hotels της Domotel στο 'Boutique Hotel Masterclass'
Τουριστική εκπαίδευση

Ο Κ. Αλεξόπουλος μιλά για τα boutique hotels της Domotel στο 'Boutique Hotel Masterclass'

Το Boutique Hotel Masterclass συνδιοργανώνεται από την Travel Daily News και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα, τον κύριο εισηγητή του σεμιναρίου, και εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων 'The TravelDailyNews Masterclass Series'.

Για τη εξέλιξη του ξενοδοχειακού του ομίλου θα μιλήσει ο κ. Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, CEO της αλυσίδας boutique και lifestyle ξενοδοχείων Domotel, στο προσεχές Boutique Hotel Masterclass που διεξάγεται στις 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Επιχειρηματίας ιδιαίτερα διορατικός, ο κ. Αλεξόπουλος έθεσε νέα στάνταρ για τα εν Ελλάδι boutique hotels όταν εγκαινίασε το 2004 το Domotel Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη, ένα υψηλού επιπέδου art & design hotel.

To Les Lazaristes αποτέλεσε την απαρχή για τη δημιουργία της Domotel με την ανάληψη της διαχείρισης ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα. Η Domotel σύντομα εδραιώθηκε μεταξύ των μεγαλύτερων και ταχύτερα αναπτυσσόμενων ξενοδοχειακών ομίλων της χώρας.

“Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τη δουλειά του κ. Αλεξόπουλου κατά την τελευταία δεκαετία και χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας τόσο έμπειρος και πρωτοπόρος ξενοδόχος θα μιλήσει στο προσεχές σεμινάριό μας για τα υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακά projects της Domotel”, δήλωσε ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας, επιστημονικός υπεύθυνος του Boutique Hotel Masterclass. “Θα μας παρουσιάσει το case study του Domotel Les Lazaristes και των άλλων ξενοδοχείων του ομίλου του και θα δώσει χρήσιμες συμβουλές σε ξενοδόχους που ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν τη λειτουργία και τις επιδόσεις των ξενοδοχείων τους”.

Ο κ. Αλεξόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πήρε το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού. Κατόπιν, συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο, όπου στην Bartlet του UCL έλαβε το Μ.Sc. στο Construction Economics & Management και από το Middlesex University το MA στο Hospitality Management, ενώ παρακολούθησε και άλλα δύο προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία πάνω στην Οργάνωση και Διοίκηση και το Χρηματοοικονομικό Management.

Εργάστηκε και συμμετέχει στις δραστηριότητες του Ομίλου ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ, ενώ από το 2002 είναι διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου DΟΜΟΤΕL, μίας αλυσίδας ξενοδοχείων τα οποία κατέχουν ηγετική θέση στις περιοχές τους και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, το Βόλο, την Καρδίτσα, τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, την Αράχοβα και στον Ασπροπόταμο Τρικάλων. Έχει ενεργή παρουσία σε συλλογικές προσπάθειες και φορείς, καθώς είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΤΕ, ταμίας του Δ.Σ. του ΙΝΣΕΤΕ, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Thessaloniki Convention Bureau, επίτιμο μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒΕ, μέλος του Δ.Σ. του Greek Eurasian Business Council και σε άλλους φορείς.

Το Boutique Hotel Masterclass συνδιοργανώνεται από την Travel Media Applications και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα, τον κύριο εισηγητή του σεμιναρίου, και εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων “The TravelDailyNews Masterclass Series”. Θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos). Πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο σεμινάριο παρατίθενται στην ιστοσελίδα http://traveldailynews.gr/columns/article/2850.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024