Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους και νέες που αναζητούν διαδραστική, άμεση και ουσιαστική πληροφόρηση σε ό,τι αφορά στην επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας θα λάβει χώρα στις 1, 2 και 3 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής με τη συμμετοχή 190 διακεκριμένων εισηγητών και τη υποστήριξη των πλέον αξιόλογων επιχειρήσεων.

Απευθύνεται σε νέους και νέες που αναζητούν διαδραστική, άμεση και ουσιαστική πληροφόρηση σε ό,τι αφορά στην επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Σκοπός του Πανοράματος τα πέντε χρόνια της διοργάνωσής του, είναι η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων, για την σφαιρική ενημέρωση των νέων, έτσι ώστε να λάβουν μια ορθά πληροφορημένη απόφαση, σε ό,τι αφορά στις επαγγελματικές επιλογές τους. Πληροφορίες για τις τάσεις και τις προοπτικές 15 κλάδων της οικονομίας, βέλτιστες πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καθώς και καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, είναι μόνο μερικές από τις θεματικές ενότητες που καλύπτονται μέσα από μια πληθώρα εισηγήσεων και συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης.

Στο πλαίσιο πρωτοβουλιών σύγκλισης της πανεπιστημιακής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου, θα λάβουν χώρα και φέτος, οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις, τα λεγόμενα “Business Days”, καθώς και οι συζητήσεις χωρίς ατζέντα.

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2016 -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024