Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολές30 υποτροφίες για τους αποφοίτους τουριστικής εκπαίδευσης από τον Ο.Τ.Ε.Κ.

30 υποτροφίες για τους αποφοίτους τουριστικής εκπαίδευσης από τον Ο.Τ.Ε.Κ.

Ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Ο.Τ.Ε.Κ. προσφέρει στους αποφοίτους τουριστικής εκπαίδευσης, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΑΣΤΕΕ,Σχολών Ξεναγών Ο.Τ.Ε.Κ., δημοσίων και ιδιωτικών ΙΕΚ και ΤΕΕ Α` και Β` κύκλου τουριστικής κατεύθυνσης, πιστοποιημένων […]

Ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Ο.Τ.Ε.Κ. προσφέρει στους αποφοίτους τουριστικής εκπαίδευσης, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΑΣΤΕΕ,<...>Σχολών Ξεναγών Ο.Τ.Ε.Κ., δημοσίων και ιδιωτικών ΙΕΚ και ΤΕΕ Α` και Β` κύκλου τουριστικής κατεύθυνσης, πιστοποιημένων από τον Ο.Τ.Ε.Κ. και το Υπουργείο Παιδείας, υποτροφίες για σπουδές σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (εκτός Ελλάδας), στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα 2000 – 2006. Η χρονική διάρκεια της υποτροφίας είναι 6 έως 12 μήνες.

Πιο συγκεκριμένα:


  • 6 μήνες για προγράμματα επιμόρφωσης για αποφοίτους ΙΕΚ και ΤΕΕ

  • 12 μήνες για προγράμματα απόκτησης Bachelor για αποφοίτους ΤΕΙ και ΑΣΤΕ
  • 12 μήνες για προγράμματα σπουδών M.A. / Msc ή D.E.A. για αποφοίτους ΑΕΙ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, για πρώτη φορά δίνεται ένας τόσο μεγάλος αριθμός υποτροφιών από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Τέλος, να σημειωθεί ότι η υποτροφία καλύπτει μηνιαίες δαπάνες διαμονής, διατροφής, διδάκτρων και πτυχιακής εργασίας (εφόσον υπάρχουν), καθώς και την δαπάνη μετάβασης και επιστροφής στην αλλοδαπή.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024