Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολές50 Χρόνια Α.Σ.Τ.Ε.Ρ: Λαμπρές παρουσίες στις εορταστικές εκδηλώσεις

50 Χρόνια Α.Σ.Τ.Ε.Ρ: Λαμπρές παρουσίες στις εορταστικές εκδηλώσεις

«Κύτταρο Γνώσης και Εξειδίκευσης» χαρακτήρισε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Aρης Σπηλιωτόπουλος την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.), κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε 14, […]

«Κύτταρο Γνώσης και Εξειδίκευσης» χαρακτήρισε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Aρης Σπηλιωτόπουλος την<...> Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.), κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε 14, 15 και 16 Νοεμβρίου 2008 στη Ρόδο. Το συνέδριο καθώς και οι υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις των 50 χρόνων της Σχολής ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή κοινού, παλαιών αποφοίτων της και εκπροσώπους από την Κυβέρνηση, το Κοινοβούλιο και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Aρης Σπηλιωτόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό στο συνέδριο και μίλησε παράλληλα για τη συμβολή της Σχολής στην αναβάθμιση της ποιότητας της Τουριστικής Εκπαίδευσης στη χώρα με τίτλο «Κάνε τον Τουρισμό Ζωή σου». Χαιρετισμό και ομιλία απηύθυναν επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Τ.Ε.Κ. Καθηγητής Κωνσταντίνος Κουσκούκης με θέμα «Στρατηγικός Σχεδιασμός – Όραμα Ο.Τ.Ε.Κ.», ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Τ.Ε.Κ. κ. Νικόλαος Νικολακόπουλος με θέμα «Η σημασία της πρακτικής άσκησης στην Ξενοδοχειακή Εκπαίδευση» καθώς επίσης και ο Διευθυντής της Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ο.Τ.Ε.Κ. κ. Αθανάσιος Στάμος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Βαληνάκης, βουλευτές Δωδεκανήσου, ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο Νομάρχης Δωδεκαννήσου, κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης, ο Δήμαρχος Ροδίων κ. Χατζής Χατζηευθυμίου, τοπικοί τουριστικοί παράγοντες του νησιού καθώς και απόφοιτοι της Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιελάμβανε διήμερο συνέδριο όπου διακεκριμένοι ομιλητές αναφέρθηκαν στην Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. ως πρωτοπόρο των εξελίξεων στην Ξενοδοχειακή Εκπαίδευση, στη συμβολή της στην αναβάθμιση της ποιότητας της Τουριστικής Εκπαίδευσης στη χώρα μας καθώς επίσης και στις Τάσεις και Προοπτικές του Τουρισμού. Επιπλέον, έγινε απονομή τιμητικών διακρίσεων σε διατελέσαντες Διευθυντές της Α.Σ.Τ.Ε.Ρ., σε αποφοίτους και σε παλαιούς Καθηγητές της Σχολής καθώς επίσης και σε Ρόδιους πολίτες με ιδιαίτερη προσφορά στην Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. Παράλληλα, λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας στους χώρους της Α.Σ.Τ.Ε.Ρ., η οποία παρέμεινε ανοικτή για το κοινό και τους απόφοιτους της Σχολής και μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024