Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαAirline Training Center στις πόλεις της Ρόδου και της Κέρκυρας

Airline Training Center στις πόλεις της Ρόδου και της Κέρκυρας

Το A.T.C – Airline Training Center ανταποκρινόμενο στις ανάγκες για εξειδικευμένη προετοιμασία των στελεχών της Τουριστικής και Αεροπορικής βιομηχανίας μέσω της απόκτησης των πτυχίων της IATA, ανακοίνωσε την δυνατότητα απόκτησης […]

Το A.T.C – Airline Training Center ανταποκρινόμενο στις ανάγκες για εξειδικευμένη προετοιμασία<...> των στελεχών της Τουριστικής και Αεροπορικής βιομηχανίας μέσω της απόκτησης των πτυχίων της IATA, ανακοίνωσε την δυνατότητα απόκτησης του εγκεκριμένου πτυχίου και στις πόλεις της Ρόδου και της Κέρκυρας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι με αυτή τη κίνηση, δίνεται η δυνατότητα σε συνεργάτες εκτός αστικών κέντρων να αποκτήσουν το πτυχίο της ΙΑΤΑ, στην πόλη τους. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν πειραματικά στις πόλεις της Ρόδου και της Κέρκυρας από τις 7 Νοεμβρίου 2004 και θα ολοκληρωθούν στις 27 Φεβρουαρίου 2004. Τα μαθήματα γίνονται και Κυριακή ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν εύκολα και εργαζόμενοι.

Το παραπάνω πτυχίο είναι πλέον απαραίτητο στα άτομα που ασχολούνται και εργάζονται σε τουριστικά πρακτορεία, στους tour operators και στα στελέχη αεροπορικών εταιριών, που εργάζονται στα τμήματα πωλήσεων – κρατήσεων. Η οργάνωση σπουδών και η προετοιμασία του προγράμματος γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές – κατευθύνσεις της ΙΑΤΑ σε συνδυασμό με τις ανάγκες και τις δυνατότητες των υποψηφίων, ενώ ο χώρος, οι εκπαιδευτές, το πρόγραμμα, στοχεύουν στην πλήρη κατανόηση του αντικειμένου, την πρακτική γνώση και την σίγουρη επιτυχία των υποψηφίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024