Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingAlpine College: Νέο πρόγραμμα Yacht Steward / Stewardess Executive Training
Πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων

Alpine College: Νέο πρόγραμμα Yacht Steward / Stewardess Executive Training

Τις τελευταίες δεκαετίες έχει αυξηθεί ο αριθμός και η δημοτικότητα των πολυτελών θαλαμηγών και των mega-yacht. Αυτή η αύξηση δημιουργεί ευκαιρίες απασχόλησης εξειδικευμένου προσωπικού για νέους και νέες που μπορούν […]

Τις τελευταίες δεκαετίες έχει αυξηθεί ο αριθμός και η δημοτικότητα των πολυτελών θαλαμηγών και των mega-yacht. Αυτή η αύξηση δημιουργεί<...> ευκαιρίες απασχόλησης εξειδικευμένου προσωπικού για νέους και νέες που μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τους ενδιαφέρει να εργαστούν στο θαλάσσιο χώρο.

Το Alpine College αναγνώρισε την επιτακτική ανάγκη για σωστή εκπαίδευση προσωπικού προς απασχόληση στη βιομηχανία θαλάσσιου τουρισμού. Ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος του προγράμματος, με τη συμβολή ειδικών στους τομείς των γιωτ και της ζωής στη θάλασσα, δημιούργησε ένα πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων, σχεδιασμένο να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για να ξεκινήσουν μια κερδοφόρα και ενδιαφέρουσα σταδιοδρομία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα εξειδίκευσης και επιλογής, κάποια από τα οποία απονέμουν ξεχωριστά πιστοποιητικά επιπλέον από τον τελικό τίτλο του προγράμματος. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν:
– Η παγκόσμια βιομηχανία θαλαμηγών
– Εισαγωγή στη ναυτική πρακτική
– Θεωρία και πρακτική επισιτιστικών υπηρεσιών
– Κανόνες υγιεινής και HACCP
– Θεωρία και πρακτική υπηρεσιών valet και οροφοκομίας
– Επαγγελματικές δεξιότητες
– Προοπτικές σταδιοδρομίας στη βιομηχανία θαλαμηγών
– Πιστοποίηση STCW95 (Standards of Training Certification and Watch-keeping for Seafarers)
– Aδεια ταχύπλοου σκάφους (προαιρετικά)
– Πιστοποίηση καταδύτη (προαιρετικά)

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν τρίμηνη πρακτική άσκηση σε θαλαμηγό ή mega-yacht πριν λάβουν πιστοποιητικό σπουδών. Το γραφείο σταδιοδρομίας του Alpine βοηθά τους σπουδαστές να βρουν κατάλληλες θέσεις για πρακτική άσκηση, ενώ μετά το πέρας των σπουδών τους τους βοηθά να βρουν περαιτέρω ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024