Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΑνακοινώθηκε το πρόγραμμα σπουδών του Ο.Τ.Ε.Κ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα σπουδών του Ο.Τ.Ε.Κ

Ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ), που είναι ο εξειδικευμένος κρατικός φορέας τουριστικής εκπαίδευσης, εποπτευόμενος από το Υπουργείο Τουρισμού…

Ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ), που είναι ο εξειδικευμένος κρατικός φορέας τουριστικής εκπαίδευσης, εποπτευόμενος<...> από το Υπουργείο Τουρισμού, παρέχει προγράμματα σπουδών σε διάφορα επίπεδα και ειδικότητες της τουριστικής βιομηχανίας στις σύγχρονες εκπαιδευτικές μονάδες του, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Ο Ο.Τ.Ε.Κ προκήρυξε την εισαγωγή μαθητών και των δύο φύλων για τις παρακάτω ειδικότητες:

  • ΤΕΕ (Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια) – Ξενοδοχειακή Εστιατοριακή Τεχνική – Μαγειρική Τέχνη – Ζαχαροπλαστική Τέχνη για αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου.
  • ΙΕΚ (Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης) – Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας – Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου για αποφοίτους Λυκείου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στην Κεντρική Υπηρεσία του Ο.Τ.Ε.Κ στην Αθήνα καθώς και στις κατά τόπους εκπαιδευτικές του μονάδες μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2004.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024