Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΑνανεώθηκε επίσημα η αναγνώριση των προγραμμάτων του Alpine College

Ανανεώθηκε επίσημα η αναγνώριση των προγραμμάτων του Alpine College

Σύμφωνα με τους αυστηρούς μηχανισμούς διασφάλισης ακαδημαϊκής ποιότητας του βρετανικού εκπαιδευτικού συστήματος, το Alpine College πραγματοποίησε επιτυχώς την πενταετή του κριτική ανασκόπηση (quinquennial review). Μετά από μια εκτεταμένη διετή συμβουλευτική […]

Σύμφωνα με τους αυστηρούς μηχανισμούς διασφάλισης ακαδημαϊκής ποιότητας του βρετανικού εκπαιδευτικού συστήματος<...>, το Alpine College πραγματοποίησε επιτυχώς την πενταετή του κριτική ανασκόπηση (quinquennial review). Μετά από μια εκτεταμένη διετή συμβουλευτική διαδικασία με σπουδαστές, διδάσκοντες και εξωτερικούς ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς συμβούλους, δέχτηκε την επίσκεψη συνολικά οχτώ ελεγκτών την περασμένη εβδομάδα.

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009, το Alpine έλαβε επίσημη έγκριση για την ανανέωση της αναγνώρισης των προγραμμάτων του από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας για τα επόμενα πέντε χρόνια χωρίς όρους ή υποδείξεις – ένα πρωτοφανές αποτέλεσμα σύμφωνα με τα μέλη της ελεγκτικής επιτροπής! Ο Πρόεδρος της επιτροπής συνεχάρη τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή του Alpine Δρ. Γεώργιο Παπαγεωργίου και το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό για την υποδειγματική αφοσίωση και αποτελεσματικότητά τους στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης εφάμιλλης των ανώτατων βρετανικών προτύπων.

Το Alpine γιόρτασε συνολικά τέσσερα επιτυχημένα γεγονότα την περασμένη εβδομάδα: το Συμβούλιο Εξετάσεων και Απονομής Τίτλων, το Συμβούλιο Σπουδών, την αναγνώριση των υπαρχόντων προγραμμάτων, καθώς και την επίσημη αναγνώριση δύο νέων προγραμμάτων Bachelor’s στη Διεθνή Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών και τη Διεθνή Διοίκηση Συνεδρίων και Εκδηλώσεων.

Η Πρόεδρος του Alpine κα Sybil Hofmann δήλωσε: «Ήταν μία άκρως ικανοποιητική και εποικοδομητική εμπειρία που κατέδειξε το υψηλότατο επίπεδο του Alpine, τόσο στη διδασκαλία όσο και στην ποιότητα της ακαδημαϊκής του ηγεσίας, του διδακτικού και διοικητικού του προσωπικού». Η κα Hofmann επίσης εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Alpine, των οποίων η συμβολή στο σχεδιασμό των προγραμμάτων και στην απασχόληση των σπουδαστών σχολιάστηκε θετικότατα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024