Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΆνθρωπος του τουρισμού στην ηγεσία της Σ.Δ.Ο.

Άνθρωπος του τουρισμού στην ηγεσία της Σ.Δ.Ο.

Ένας άνθρωπος του τουρισμού εξελέγη προ ημερών Διευθυντής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, που περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά τμήματα. Πρόκειται για τον καθηγητή τουρισμού Δρ. Περικλή Ν. Λύτρα, […]

Ένας άνθρωπος του τουρισμού εξελέγη προ ημερών Διευθυντής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, που περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά τμήματα. Πρόκειται για τον καθηγητή τουρισμού Δρ. Περικλή Ν. Λύτρα, ο οποίος μετά από τις εκλογές<.> που πραγματοποιήθηκαν, αναλαμβάνει τη διεύθυνση των τμημάτων: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Βιβλιοθηκονομίας, Εμπορίας και Διαφήμισης (Marketing) και Διοίκησης Μονάδων Υγείας-Πρόνοιας, τα οποία περιλαμβάνονται στη Σ.Δ.Ο.
Η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας την τελευταία δεκαετία έχει κατακτήσει δυναμικά την ελληνική αφορά εργασίας σε ότι αφορά τον τουρισμό, τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και τις τράπεζες, τις κάθε μορφής βιβλιοθήκες της χώρας, τις νοσηλευτικές μονάδες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και τις διαφημιστικές εταιρείες. Η Σ.Δ.Ο. έχει εκπαιδευτικό προσωπικό περίπου 85 άτομα όλων των ειδικοτήτων, 6.000 περίπου εν ενεργεία φοιτητές, 25 ειδικά εργαστήρια, και διοικητικό προσωπικό 15 άτομα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024