Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηDEREE: Νέο πρόγραμμα στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας
Discover DEREE Day στις 6 Ιουλίου 2012

DEREE: Νέο πρόγραμμα στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας

Το νέο πρόγραμμα στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας (BSc Hons in International Tourism and Hospitality Management) του DEREE – The American College of Greece παρουσιάζεται στις 6 Ιουλίου, κατά την Discover DEREE Day.

Το DEREE – The American College of Greece προσκαλεί όλους την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρες 10.00-15.00 στο “Discover DEREE Day”, για να ανακαλύψουν το νέο του πρόγραμμα στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας (BSc Hons in International Tourism and Hospitality Management).

Το νέο πρόγραμμα έλαβε πρόσφατα ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου.  Ως αποτέλεσμα της πιστοποίησης αυτής οι πτυχιούχοι του προγράμματος θα λαμβάνουν στο τέλος των σπουδών τους πτυχίο από το DEREE και από το Open University, εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Το πρόγραμμα είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της σύγχρονης διεθνούς ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας, που αποτελεί ένα κρίσιμο τομέα της ελληνικής οικονομίας. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν αποκτήσει βαθιά κατανόηση των τομέων του τουρισμού και της φιλοξενίας και τα απαραίτητα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που θα τους επιτρέψουν να στελεχώσουν τη διεθνή τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία ή να αναπτύξουν καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το DEREE – Τhe American College of Greece είναι ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, πιστοποιημένο από New England Association of Schools and Colleges. Το DEREE είναι συμβεβλημένο με το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου ως το μοναδικό εκπαιδευ τικό ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα που οδηγούν σε πιστοποιημένα πτυχία από το Open University.

Το Κολλέγιο προσφέρει 21 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και δεκάδες δευτερεύουσες ειδικεύσεις. Πάνω από 3.000 σπουδαστές που προέρχονται από περισσότερες από 55 χώρες παρακολουθούν τα προγράμματα του Κολλεγίου, το οποίο έχει πάνω από 34.000 απόφοιτους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024