Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔιάκριση των Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ στη HO.RE.CA. 2011
Υπεροχή της σχολής Chef με έξι χρυσά μετάλλια

Διάκριση των Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ στη HO.RE.CA. 2011

Τιμή για τους σπουδαστές της ειδικότητας Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, στο διαγωνιστικό μέρος του διεθνούς forum γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης HO.RE.CA. 2011. Για μια ακόμη χρονιά […]

Τιμή για τους σπουδαστές της ειδικότητας Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, στο διαγωνιστικό μέρος του διεθνούς forum γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο<...> της διεθνούς έκθεσης HO.RE.CA. 2011.

Για μια ακόμη χρονιά η συμμετοχή των μελλοντικών Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναδείξουν το ταλέντο και τον επαγγελματισμό τους με γαστρονομικά έργα τέχνης, αποτέλεσε όμως και μια σημαντική ευκαιρία για τη διάκριση της σχολής Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Οι Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ διακρίθηκαν στην αναμέτρηση μεταξύ άλλων σχολών και τιμήθηκαν με έξι χρυσά βραβεία που συνοδεύονταν από αντίστοιχα μετάλλια, δύο αργυρά, δύο χάλκινα και δύο επαίνους.

Έντονο ενδιαφέρον προκάλεσε η δυναμική και άκρως επαγγελματική παρουσία και συμμετοχή των σπουδαστών στην παρουσίαση του “Kalimera Breakfast”, του 1ου Εθνικού Συνεδρίου Γαστρονομίας, όπου παρουσιάστηκαν προτάσεις για Ελληνικό πρωινό. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, δεξιώθηκαν περισσότερους από πεντακόσιους επίσημους προσκεκλημένους της διοργάνωσης, αποσπώντας τα συγχαρητήρια και των έπαινο όλων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024