Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΕιρήνη Δήμου (ΕΛΜΕΠΑ): 'Χρειάζεται συνεχής αναβάθμιση/επικαιροποίηση των δεξιοτήτων μας'

Ειρήνη Δήμου (ΕΛΜΕΠΑ): 'Χρειάζεται συνεχής αναβάθμιση/επικαιροποίηση των δεξιοτήτων μας'

Η αναπλ. καθηγήτρια κα Ειρήνη Δήμου, πρόεδρος του Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού και διευθύντρια ΠΜΣ Διοίκησης Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), αναλύει στο TraverlDailyNews τον τρόπο λειτουργίας -και εξέλιξης- του συγκεκριμένου τμήματος, στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης της τουριστικής εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Η κα Ειρήνη Δήμου, αναπλ. καθηγήτρια, πρόεδρος του Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού και διευθύντρια ΠΜΣ Διοίκησης Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού στο ΕΛΜΕΠΑ απαντά στις ακόλουθες ερωτήσεις:

– Κα Δήμου, μιλήστε μας για το Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ και πως αυτό εξελίσσεται…
– Το πανεπιστήμιο κάνει αρκετά πράγματα σχετικά με τη διεθνοποίηση και την εξωστρέφεια, που είναι πολύ σημαντικά στις μέρες μας. Τι ακριβώς κάνει η σχολή σας;
– Όσον αφορά στο μεταπτυχιακό σας, κάποιος ήδη εργαζόμενος στον τουρισμό, μπορεί να συμμετάσχει; Ισχύει αυτό;
– Το πρόβλημα αυτήν τη στιγμή είναι η αναζήτηση προσωπικού, ιδίως φέτος. Ποιες είναι αυτές οι δεξιότητες που αποκτούν οι φοιτητές σας, ώστε να “θωρακίσουν” εργασιακά την επιχείριση στην οποία θα απασχοληθούν;

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024