Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΕκδήλωση γνωριμίας και σεμινάριο από το SHMS

Εκδήλωση γνωριμίας και σεμινάριο από το SHMS

Η γνωστή Σχολή Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων της Ελβετίας, SHMS, Swiss Hotel Management School, οργανώνει εκδήλωση γνωριμίας και σεμινάριο σχετικά με Ξενοδοχειακές, Τουριστικές και Επιχειρησιακές Σπουδές στην Ελβετία αύριο 11 Νοεμβρίου […]

Η γνωστή Σχολή Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων της Ελβετίας, SHMS, Swiss Hotel Management School, οργανώνει εκδήλωση γνωριμίας και<...> σεμινάριο σχετικά με Ξενοδοχειακές, Τουριστικές και Επιχειρησιακές Σπουδές στην Ελβετία αύριο 11 Νοεμβρίου 2003, ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental στην Αθήνα στην αίθουσα V.I.P.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, και σεμιναριακών σπουδών στην Ελβετία με αντικείμενο τον τουρισμό.

Η κ. Εύα Μερκουριάδη – Howald, υπεύθυνη του Γραφείου Υποδοχής στην Ελλάδα του SHMS, μας τόνισε ότι “η εκδήλωσε αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους ήδη εργαζόμενους στο τουρισμό, αλλά και για εκείνους που θέλουν τώρα να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε αυτό τον κλάδο, για μια σφαιρική ενημέρωση γύρω από τις τουριστικές σπουδές του κολεγίου SHMS, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για τις υψηλού επιπέδου σπουδές που παρέχει. Όπως είναι άλλωστε γνωστό, η Ελβετία έχει την μεγαλύτερη παράδοση στον χώρο της φιλοξενίας, και μάλιστα των σπουδών σε αυτό τον τομέα. Οι απόφοιτοι του SHMS έχουν διεθνή αναγνώριση, και κατέχουν τις καλύτερες θέσεις στις διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, και όχι μόνο. Στην εκδήλωση μας θα παραβρίσκεται αντιπρόσωπος της σχολής, κατευθείαν από την Ελβετία, ο οποίος θα απαντήσει σε όλες τις απορίες και θα ενημερώσει πλήρως τους παρευρισκόμενους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024