Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΕκδήλωση του IHTTI στις 8 Μαΐου
ΙΗΤΤΙ – Swiss excellence in Hotel and Tourism Management Education

Εκδήλωση του IHTTI στις 8 Μαΐου

Το γραφείο Συμβούλων Εκπαίδευσης EduConS, επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του ΙΗΤΤΙ, ενός από τα κορυφαία ελβετικά School of Hotel Management, πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 8 Μαΐου 2010 στο ξενοδοχείο […]

Το γραφείο Συμβούλων Εκπαίδευσης EduConS, επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του ΙΗΤΤΙ, ενός από τα κορυφαία ελβετικά School<...> of Hotel Management, πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 8 Μαΐου 2010 στο ξενοδοχείο King George και ώρες 11:00-14:00 με θέμα: “ΙΗΤΤΙ – Swiss excellence in Hotel and Tourism Management Education.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα προγράμματα που προσφέρει το ΙΗΤΤΙ σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (British BA, British MA, Postgraduate Diploma), τα πλεονεκτήματα των σπουδών στον τομέα του Hospitality Management σε ένα παραδοσιακό και αναγνωρισμένο προορισμό, όπως η Ελβετία και το ΙΗΤΤΙ, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το ΙΗΤΤΙ και τη διαδικασία αιτήσεων. Θα ακολουθήσει coffee break.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Camille Hosseini, Regional Director Europe του ΙΗΤΤΙ και ο κ. Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, διευθυντής της EduConS.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξασφαλίσετε την πρόσκλησή σας επικοινωνήστε με την EduCons στο mail: info@education-consulting.gr.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024