Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΈναρξη του νέου εκπαιδευτικού ετους για την Etoile by Les Chefs
Εκπαίδευση

Έναρξη του νέου εκπαιδευτικού ετους για την Etoile by Les Chefs

Εξέχουσες προσωπικότητες της διεθνούς ξενοδοχειακής βιομηχανίας παρούσες στο 'opening' του νέου εκπαιδευτικού έτους 2012-13 της Σχολής Etoile by Les Chefs.

Η Σχολή Etoile by Les Chefs, αντανακλώντας τη νέα της φιλοσοφία για τη δημιουργία αστεριών στο χώρο των ξενοδοχειακών και γαστρονομικών Επιχειρήσεων, “ανοίγει” το νέο της εκπαιδευτικό έτος 2012-13, στις 22 Οκτωβρίου, με επίσημους καλεσμένους εξέχουσες προσωπικότητες της διεθνούς ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

Πρόκειται για τον κ. Guillaume Marly, διευθυντή του ξενοδοχείου The Ritz, στο Λονδίνο. Ο Guillaume Marly έχει σπουδάσει Hotel Business Μanagement στο University College Birmingham (UCB) και έχει θητεύσει στα καλύτερα ξενοδοχεία τηε Ευρώπης και Βρετανίας, συμπεριλαμβανομένων των The Connaught, Claridge’s, The Jumeriah Carlton Tower, “ανεβαίνοντας” όλη την ιεραρχία, μέχρι τη σημερινή του θέση. Θα παρευρεθεί στα εγκαίνια, δινοντας με πολύτιμες συμβουλές για μιά επιτυχημένη καριέρα.

Παρών θα είναι και ο κ. Philippe Geneletti, Chef de Cuisine of EuroDinsney, βραβευμένος με Αστέρι Michelin. H εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει θητεία σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τη Γαλλία. Άριστος γνώστης της υψηλής γαστρονομίας, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα ανερχόμενα αστέρια της σχολής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024