Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΈως 20 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για το ΜSc Τουρισμού και Πολιτισμού στο Χαροκόπειο
Τουριστική εκπαίδευση

Έως 20 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για το ΜSc Τουρισμού και Πολιτισμού στο Χαροκόπειο

Το πρόγραμμα 'Sustainable Tourism Development: Cultural Heritage, Environment, Society' θέτει στο επίκεντρο την παροχή ειδίκευσης υψηλού επιπέδου για επαγγέλματα που σχετίζονται με τη Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη και την Προβολή και Διαχείριση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς.

Το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 θα λειτουργήσει για 3η σεζόν το Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Sustainable Tourism Development: Cultural Heritage, Environment, Society, που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Πανεπιστημίου Paris I – Panthéon Sorbonne (IREST). Τα μαθήματα διεξάγονται στα αγγλικά στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο από καθηγητές και των τριών πανεπιστημίων, τα οποία έχουν μακροχρόνια εκπαιδευτική παρουσία στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού.

Το πρόγραμμα θέτει στο επίκεντρο την παροχή ειδίκευσης υψηλού επιπέδου για επαγγέλματα που σχετίζονται με τη Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη και την Προβολή και Διαχείριση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς. Το Π.Μ.Σ. είναι πλήρους φοίτησης με διάρκεια 12 μηνών και αποτελείται από δύο εντατικά εξάμηνα θεωρητικών μαθημάτων και σεμιναριακών διαλέξεων, που καλύπτουν το ευρύ φάσμα της Διαχείρισης του Τουρισμού και της Πολιτισμικής Κληρονομιάς, ενώ ολοκληρώνεται μέσω πρακτικής άσκησης και εκπόνησης διπλωματικής εργασίας.

Το σύνολο των μαθημάτων αλλά και οι εργασίες των φοιτητών/τριων γίνονται στα αγγλικά, δίνοντας έμφαση στη διεθνοποίηση των σπουδών, που παρέχει σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους αποφοίτους μας τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια αγορά του Τουρισμού και του Πολιτισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση έως τις 20 Οκτωβρίου 2020.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024