Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΦιλοξενία Καναδών μεταπτυχιακών φοιτητών το καλοκαίρι στην Αθήνα
Εκπαιδευτικός τουρισμός

Φιλοξενία Καναδών μεταπτυχιακών φοιτητών το καλοκαίρι στην Αθήνα

Τις προϋποθέσεις για την άμεση εφαρμογή προγράμματος φιλοξενίας στην Αθήνα ξένων μεταπτυχιακών φοιτητών, κατά το καλοκαίρι, από το Πανεπιστήμιο του Βανκούβερ συζήτησε η κα Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Παιδείας, κ. Κ. Αρβανιτόπουλος με αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου του Βανκούβερ.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος συναντήθηκαν χθες το απόγευμα στο Υπουργείο Τουρισμού, με αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου του Βανκούβερ, αποτελούμενη από τους κ.κ John Craig, κοσμήτορα του  Πανεπιστημίου SFU, Ανδρέα Γερολυμάτο, διευθυντή του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου, Κώστα Δεδεγκίκα, Τechnology Manager, SFU Media Lab και Δημήτρη Κράλλη, επίκουρο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο SFU. Θέμα της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη του εκπαιδευτικού τουρισμού.

Συζήτησαν τις προϋποθέσεις για την άμεση εφαρμογή προγράμματος φιλοξενίας στην Αθήνα ξένων μεταπτυχιακών φοιτητών, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, από το Πανεπιστήμιο του Βανκούβερ. Επίσης αναφέρθηκαν στις δυνατότητες ανάπτυξης  ενός αντίστοιχου προγράμματος, σε συνεργασία με κινέζικα πανεπιστήμια.

Η πρώτη φάση υλοποίησης των παραπάνω προγραμμάτων θα έχει ως τόπο φιλοξενίας  την Αθήνα, ενώ στα επόμενα στάδια θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024