Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαGriechenland Akademie από την Aldemar
11 κύκλοι ειδικά σχεδιασμένων σεμιναρίων που αφορούν στην Ελλάδα

Griechenland Akademie από την Aldemar

Ένα πρωτότυπο, εγχείρημα, με στόχο τη δυναμική προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις γερμανόφωνες αγορές της Ευρώπης, λανσάρει η Aldemar σε μία σύμπραξη κορυφής με το διεθνούς κύρους κλαδικό έντυπο […]

Ένα πρωτότυπο, εγχείρημα, με στόχο τη δυναμική προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις γερμανόφωνες αγορές της Ευρώπης, λανσάρει η<...> Aldemar σε μία σύμπραξη κορυφής με το διεθνούς κύρους κλαδικό έντυπο FVW.

Η Ελληνική Ακαδημία με τίτλο “Griechenland Akademie powered by Αldemar” είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης που απευθύνεται σε γερμανόφωνα ταξιδιωτικά γραφεία (Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία) και προσφέρει 11 κύκλους ειδικά σχεδιασμένων σεμιναρίων που αφορούν στην Ελλάδα, τους σημαντικότερους προορισμούς της, τον πολιτισμό της (αξιοθέατα, γαστρονομία, παραδόσεις, περιβάλλον, κ.ό.κ.), τη μεθοδολογία επιτυχούς πώλησης αλλά και τη συστηματική γνωριμία με τα επιμέρους προϊόντα ή κορυφαίες επιχειρήσεις του διεθνούς τουρισμού οι οποίες συμπράττουν σε αυτό το εγχείρημα.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων αυτών με διάρκεια 6 μηνών (14/10/10 – 17/3/11), προσφέρει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες ένα γνωστικό εργαλείο στοχευμένης πώλησης του προορισμού και των επιμέρους προϊόντων του. Οι επιτυχόντες οι οποίοι κρίνονται μέσα από μία εξεταστική διαδικασία multiple choice, αποκτούν, με την ολοκλήρωση του κύκλου σεμιναρίων, δίπλωμα εξειδικευμένου πωλητή για την Ελλάδα.

Η πρωτοβουλία της Aldemar σε συνεργασία με το διεθνούς κύρους έντυπο FVW, προσέλκυσε το ενδιαφέρον μίας σειράς επιχειρήσεων στο χώρο του διεθνούς τουρισμού (Attika Reisen, Condor, Europaische Reiseversicherung, Holiday Autos και Minoan Lines).

“Οι Έλληνες τουριστικοί επιχειρηματίες οφείλουμε να προασπιστούμε και να προωθήσουμε το ελληνικό τουριστικό προϊόν, με κινήσεις δημιουργικές και πρωτοπόρες. Όπως αποδεικνύεται, τέτοια εγχειρήματα, τα οποία, ειρήσθω εν παρόδω, έχουν υλοποιηθεί σε ανταγωνίστριες χώρες με πρωτοβουλία των εκεί ΕΟΤ, βρίσκουν γόνιμο έδαφος για διεθνείς συμπράξεις, ενώ προσελκύουν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, οι συμμετοχές των ταξιδιωτικών πρακτόρων αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.000, σε διάστημα 6 μηνών”, δηλώνει ο εντεταλμένος σύμβουλος της Aldemar κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024