Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηHATTA: Ώθηση στην 'τριβή' των φοιτητών τουριστικών επαγγελμάτων με το πραγματικό τουριστικό περιβάλλον
Τουριστική εκπαίδευση

HATTA: Ώθηση στην 'τριβή' των φοιτητών τουριστικών επαγγελμάτων με το πραγματικό τουριστικό περιβάλλον

Οι φοιτητές της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου παρακολούθησαν την ημερίδα 'Re–Ally Tourism: The Hellenic and European Travel Agents Initiative' και συμμετείχαν ενεργά στις αναλύσεις των ομιλητών.

Με σκοπό να επαναπροσδιορίσει το branding της Ελλάδας, μέσα σε μια Ευρώπη που διαμορφώνει την ανοδική της πορεία, στην μετά COVID-19 εποχή, ο ΗΑΤΤΑ διοργάνωσε την ημερίδα “Re–Ally Tourism: The Hellenic and European Travel Agents Initiative”, προσκαλώντας στις τρεις θεματικές της ενότητες σημαντικούς, στον τομέα τους, ομιλητές – επαγγελματίες του ευρωπαϊκού τουρισμού.

Οι φοιτητές της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου και συγκεκριμένα του τμήματος Στελεχών Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του τουρισμού, μαζί με τη διευθύντρια της Σχολής κα Χαρά Κοβούση, και την υποδιευθύντρια κα Μαργαρίτα Πολλάκη, παρακολούθησαν τις τρεις θεματικές ενότητες και συμμετείχαν ενεργά στις ενδιαφέρουσες αναλύσεις των ομιλητών.

Ο ΗΑΤΤΑ, ακολουθώντας την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας FedHATTA να στηρίξει το Τμήμα Στελεχών Διοίκησης και Οικονομίας τομέα Τουρισμού της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων ΙΕΚ Αναβύσσου με τον εμπλουτισμό του προγράμματος σπουδών, συνέβαλλε με αυτό τον τρόπο στην περαιτέρω πληροφόρηση και τριβή των φοιτητών με το πραγματικό τουριστικό περιβάλλον.

Η Ομοσπονδία FedHATTA δημιούργησε πραγματικό πλαίσιο εργασίας στην Σχολή, για τους σπουδαστές που φιλοδοξούν να εργαστούν στον κλάδο των τουριστικών γραφείων, συστρατεύοντας φορείς, όπως η Travelport και η Lyknoss για να διαμορφώσουν το πλαίσιο πραγματικών συνθηκών έκδοσης αεροπορικού και ακτοπλοϊκού εισιτηρίου. Παράλληλα, τουριστικοί πράκτορες θα συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρες, μεταδίδοντας την τεχνογνωσία τους στους σπουδαστές.

Στην ημερίδα της 11ης Μαΐου 2022, οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν προέδρους ευρωπαϊκών συνδέσμων τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων, καθώς και τον πρόεδρο της ECTAA να αναλύουν τις σύγχρονες συνθήκες διαμόρφωσης του τουριστικού σκηνικού και καταθέτοντας την πολυετή και ουσιαστική εμπειρία τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024