Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηHotelBrain Braining Centre: Νέο πρότυπο Κέντρο Braining για στελέχη ξενοδοχείων
Εκπαίδευση

HotelBrain Braining Centre: Νέο πρότυπο Κέντρο Braining για στελέχη ξενοδοχείων

Νέο πρότυπο Κέντρο Πρακτικής, Πραγματικής και Βιωματικής Εκπαίδευσης (Braining) αποτελεί το HotelBrain Braining Centre, το οποίο σε συνεργασία με τη MaestroGroup, έχει ως στόχο του τη δημιουργία νέων στελεχών ξενοδοχείων.

To HotelBrain Braining Centre είναι ένα νέο πρότυπο Κέντρο Πρακτικής, Πραγματικής και Βιωματικής Εκπαίδευσης  (Braining), το οποίο σε συνεργασία με τη MaestroGroup έχει ως στόχο του τη δημιουργία νέων στελεχών ξενοδοχείων που αμέσως μετά τον 5μηνο Κύκλο Εκπαίδευσής τους θα απορροφηθούν επαγγελματικά (job guarantee) σε κάποιο από τα 56 -αυτήν τη στιγμή- συνεργαζόμενα με τη HotelBrain ξενοδοχεία.

Κάθε κύκλος του HotelBrain Braining Centre:

  • Περιλαμβάνει 5 μήνες (180 ώρες) Πρακτικής Εκπαίδευσης στους τομείς:  Hotel Operation & Quality Control,
  • Sales & Revenue Management, Marketing & Communication, Finance & Reporting, Hotel Operation & Management Software, Introduction to Food & Beverage Operation.
  • Απευθύνεται σε απόφοιτους ανώτερων ή ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ή σε άτομα με προϋπηρεσία στην τουριστική βιομηχανία,
  • Πιστοποιεί τον συμμετέχοντα (Brainee) με το Certificate of HotelBrain Operation Management System και
  • Είναι συμβατό με όλα τα συνεργαζόμενα με της HotelBrain ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και με τα διεθνώς αναγνωρισμένα groups των Small Luxury Hotels of the World, των Luxury Hotel Partners Ltd – Μεσόγειος, Ανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή (Εταιρεία Διαχείρισης των Small Luxury Hotels of the World) καθώς με τα COCO-MAT Hotels & Resorts Worldwide.
  • O πρώτος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος ξεκινά την 1η Νοεμβρίου 2012.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024