Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΗ σχολή ETOILE by Les Chefs υποψήφια σε διεθνή διαγωνισμό
Εκπαίδευση

Η σχολή ETOILE by Les Chefs υποψήφια σε διεθνή διαγωνισμό

Το Εργαστήριο Ελευθερών Σπουδών ETOILE by Les Chefs είναι υποψήφιο στο διεθνή διαγωνισμό HOSPITALITY School AWARDS 2012, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Για πρώτη φορά, η Ελλάδα, μέσω του Εργαστηρίου Ελευθερών Σπουδών ETOILE by Les Chefs είναι υποψήφια σε διαγωνισμό βράβευσης των φορέων φιλοξενίας διαφορετικών χωρών (HOSPITALITY School AWARDS 2012), που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου στο Παρίσι, στο ξενοδοχείο Intercontinental Pari Le Grand.

Για πρώτη φορά, Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών κατορθώνει να διαγωνίζεται ανάμεσα στις καλύτερες Σχολές Ξενοδοχειακής του κόσμου και για πρώτη φορά η καινοτόμα ιδέα του τρόπου διδασκαλίας ενός τεχνικού μαθήματος, του F&B Management μέσω του e-learning, παρουσιάζεται σε επάξιους εκπροσώπους της διεθνούς ξενοδοχειακής αγοράς.

Το πρόγραμμα του οικονομικού ελέγχου, σε συνδυασμό με την παραγωγικότητα ενός τμήματος, αλλά και τις διαδικασίες μιας ξενοδοχειακής και επισιτιστικής μονάδας, μπορεί να έχει άμεσα αποτελέσματα. Η διαδικασία ενός προϋπολογισμένου οικονομικού budget, όταν γίνεται actual (σε πραγματικές συνθήκες), προσφέρει ποιοτικά αποτελέσματα και επαναλαμβανόμενους πελάτες.

Η 1η Οκτωβρίου είναι μια σπουδαία ημερομηνία, καθώς ενεργοποιείται η διαδικασία της ψηφοφορίας και η υποψηφιότητα της ETOILE by Les Chefs, η οποία διεκδικεί την 1η θέση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024