Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΗ σχολή Les Chefs αναβαθμίζεται και αλλάζει το όνομά της σε ETOILE
Νέο πρόγραμμα σπουδών

Η σχολή Les Chefs αναβαθμίζεται και αλλάζει το όνομά της σε ETOILE

Η σχολή Les Chefs αναβαθμίζεται και αλλάζει το όνομά της σε ETOILE, συνεχίζοντας την εξελικτική της πορεία.

Η σχολή Les Chefs, ιδρύθηκε από κορυφαίους Έλληνες chefs, με σκοπό την ανάδειξη μιας νέας γενιάς επαγγελματιών ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων. Σήμερα, η σχολή αναβαθμίζεται και αλλάζει το όνομά της σε ETOILE, συνεχίζοντας την εξελικτική της πορεία, εστιάζοντας σε ανώτατο επίπεδο επιμόρφωσης και προσδοκώντας στο μέλλον, οι μπλούζες των σπουδαστών της να γεμίσουν με αστέρια.

Το νέο πρόγραμμα σπουδών και το εμπειρότατο διδακτικό προσωπικό με θητεία  τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην Ξενοδοχειακή – Γαστρονομική Βιομηχανία, εγγυώνται την υποστήριξη των προγραμμάτων σπουδών, τα οποία διαπνέονται από την εμπέδωση της Τουριστικής Συνείδησης στους σπουδαστές.

Ειδικότητες:
– Στέλεχος ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων
– Επαγγελματίας Μαγειρικής Τέχνης
– Επαγγελματίας Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας
– Επαγγελματίας Οινοχόος –Bartender – Barista.

“Η σχολή ETOILE, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές και επισιτιστικές μονάδες, προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στόχος μας είναι να επενδύσουμε στη νέα γενιά επαγγελματιών με την ενθάρρυνση και προώθηση των ικανοτήτων τους. Με τα νέα προγράμματα τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης βελτιώνεται η ποιότητα της απασχόλησης και εξασφαλίζεται η πορεία μιας επιτυχημένης καριέρας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό”, λέει ο κ. Γιάννης Παρούσης, γενικός διευθυντής της σχολής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024