Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΚινητοποιήσεις σπουδαστών και καθηγητών της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Ηράκλειο
Ελλειψη χρηματοδότησης για τη λειτουργία της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων

Κινητοποιήσεις σπουδαστών και καθηγητών της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Ηράκλειο

Σε συμβολικό αποκλεισμό και κατάληψη του δρόμου έξω από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, στην περιοχή Κοκκίνη-Χάνι του Ηρακλείου, προχώρησαν την περασμένη Παρασκευή για μια περίπου ώρα σπουδαστές και καθηγητές διαμαρτυρόμενοι […]

Σε συμβολικό αποκλεισμό και κατάληψη του δρόμου έξω από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, στην περιοχή Κοκκίνη-Χάνι του Ηρακλείου, προχώρησαν την<...> περασμένη Παρασκευή για μια περίπου ώρα σπουδαστές και καθηγητές διαμαρτυρόμενοι για εγκατάλειψη της σχολής από την Πολιτεία.

Η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, ουσιαστικά υπολειτουργεί, αφού δε διαθέτει ούτε τις βασικές πρώτες ύλες για το μάθημα των σπουδαστών, καθώς δεν υπάρχει χρηματοδότηση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να κλείσει. Παράλληλα διεκδικούν άμεση έγκριση πιστώσεων για την απρόσκοπτη λειτουργία της σχολής και απειλούν με κλιμάκωση του αγώνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024