Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΛειτουργία σχολής πιλότων στο αεροδρόμιο της Καβάλας

Λειτουργία σχολής πιλότων στο αεροδρόμιο της Καβάλας

Σε λειτουργία τίθεται από τις αρχές Ιουνίου η ιδιωτική σχολή πιλότων στο αεροδρόμιο `Μέγας Αλέξανδρος` της Καβάλας, που σύμφωναμε τον αερολιμενάρχη Καβάλας, κ. Μιλτιάδη Παπαμιλτιάδη, θεωρείται πρότυπη στο είδος της. […]

Σε λειτουργία τίθεται από τις αρχές Ιουνίου η ιδιωτική σχολή πιλότων στο αεροδρόμιο `Μέγας Αλέξανδρος` της Καβάλας, που σύμφωνα<...>με τον αερολιμενάρχη Καβάλας, κ. Μιλτιάδη Παπαμιλτιάδη, θεωρείται πρότυπη στο είδος της.

Η σχολή θα αναπτυχθεί στον παλιό αεροσταθμό που βρίσκεται ήδη σε φάση πλήρους ανακαίνισης, ενώ θα χορηγεί και τους τρεις τύπους πτυχίων, όπως και το τελικό επαγγελματικό πτυχίο με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που ορίζουν οι αεροπορικές εταιρίες και τα διεθνή δεδομένα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αερολιμενάρχη “το πρόγραμμα που ξεκίνησε να εφαρμόζεται σε συνεργασία με εταιρία του εξωτερικού βρίσκεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης. Το επενδυτικό πρόγραμμα, αλλά και οι παρεμβάσεις που γίνονται στους χώρους που θα χρησιμοποιηθούν από τα στελέχη της Σχολής έχουν ήδη ξεκινήσει και βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό σημείο”. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι “υπάρχουν αρκετές γραφειοκρατικές διαδικασίες”, αλλά παρόλα αυτά όπως χαρακτηριστικά είπε “θα είμαστε συνεπείς με τα χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί εξ αρχής και η σχολή θα λειτουργήσει μέσα στο χρονικό πλαίσιο που ορίστηκε”.

Σημειώνεται τέλος ότι η πλειονότητα των πελατών της Σχολής εκτιμάται πως θα προέρχεται από την Μεγάλη Βρετανία, χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως και των Βαλκανίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024