Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςMBA από το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Αθήνας
Εναρξη τον Οκτώβριο του 2010

MBA από το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Αθήνας

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο (Europa Institut), του Πανεπιστημίου του Saarland (Saarland University – MBA School) της Γερμανίας και το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας […]

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο (Europa Institut), του Πανεπιστημίου του Saarland (Saarland University – MBA School)<...> της Γερμανίας και το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας συνεργάζονται και συμπράττουν διοργανώνοντας από κοινού Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΜΒΑ) στο αντικείμενο “Διοίκηση Επιχειρήσεων”.

Το Π.Μ.Σ. έχει σκοπό να παρέχει σε πτυχιούχους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ εξειδίκευση στον τομέα της Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Οργανισμών τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα της οικονομίας σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Το Π.Μ.Σ. αποσκοπεί να παρέχει στους συμμετέχοντες φοιτητές/τριες, όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να καταστούν στη συνέχεια ένα καλά εκπαιδευμένο στελεχιακό δυναμικό μέσω της απόκτησης και ανάπτυξης ιδιαίτερων και απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων για την κατανόηση της λειτουργίας και της άσκησης της διοίκησης, στο πλαίσιο των παγκόσμιων κοινωνικοοικονομικών συστημάτων, αλλά και τη δυνατότητα σχεδιασμού, εφαρμογής, διαχείρισης και ελέγχου αποτελεσματικών και υπεύθυνων πολιτικών και στρατηγικών.

Μεταπτυχιακός Τίτλος
Το Π.Μ.Σ. απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης με τίτλο “Master of Business Administration” (M.B.A.) εφόσον ο μεταπτυχιακός φοιτητής έχει επιτυχή βαθμό, μετά από εξέταση, στα προβλεπόμενα από το οικείο πρόγραμμα μαθήματα και στη Μεταπτυχιακή Διατριβή (Διπλωματική Εργασία) καθώς και στο σύνολο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Γενικές Πληροφορίες
– Η διάρκεια σπουδών του Π.Μ.Σ. είναι ένας (1) χρόνος.
– Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται στην Αγγλική γλώσσα.
– Ειδικά για το Β΄ Eξάμηνο (Eαρινό) στην Αθήνα εάν όλοι οι σπουδαστές είναι Έλληνες ή έχουν πολύ καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας τα μαθήματα θα διεξάγονται στην ελληνική γλώσσα.
– Το κόστος συμμετοχής (διδάκτρων) για κάθε φοιτητή ανέρχεται στις δώδεκα χιλιάδες (12.000) ευρώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024