Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΜνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΥΕΝΑΝΠ και Πανεπιστημίου Αιγαίου

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΥΕΝΑΝΠ και Πανεπιστημίου Αιγαίου

Στη Μυτιλήνη μετέβη χτες ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιώργος Βουλγαράκης, προκειμένου να υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΥΕΝΑΝΠ και του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στην αίθουσαεκδηλώσεων της […]

Στη Μυτιλήνη μετέβη χτες ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιώργος Βουλγαράκης, προκειμένου να υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΥΕΝΑΝΠ και του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στην αίθουσα<...>εκδηλώσεων της έδρας της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Σημειώνεται πως για πρώτη φορά στην ιστορία και των δύο Φορέων (αλλά και γενικότερα στον δημόσιο βίο) εκδηλώνεται η κοινή πρόθεση στενής συνεργασίας σε θέματα πολιτικής, επιστημονικών ερευνών, δράσεων και ενεργειών στους τομείς Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Ναυτιλίας, Τουρισμού, Καινοτομίας, Εκπαίδευσης, Νησιωτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής, κατάρτισης φοιτητών κ.λ.π.

Η συνεργασία θα κινείται με γνώμονα τις πολιτικές που χαράσσει το ΥΕΝΑΝΠ, το οποίο αναγνωρίζει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου το ρόλο του Επιστημονικού Συμβούλου και Στρατηγικού Εταίρου.

Κοινή επιδίωξη των δύο φορέων είναι να συμβάλλουν, με τρόπο επιστημονικό και τεκμηριωμένο, στην προστασία, την ανάδειξη και την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των ελληνικών νησιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024