Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΜνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν TRINITY και Κρατικό Πανεπιστήμιο Τιφλίδας

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν TRINITY και Κρατικό Πανεπιστήμιο Τιφλίδας

Νέα συμφωνία συνεργασίας συνήφθη μεταξύ του Διεθνούς Εκπαιδευτικού ιδρύματος Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ TRINITY και του Κρατικού Πανεπιστημίου της Τιφλίδας της Γεωργίας. Το σχετικό Μνημόνιο υπεγράφητην περασμένη Τετάρτη, στα γραφεία […]

Νέα συμφωνία συνεργασίας συνήφθη μεταξύ του Διεθνούς Εκπαιδευτικού ιδρύματος Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ TRINITY και του Κρατικού Πανεπιστημίου της Τιφλίδας της Γεωργίας. Το σχετικό Μνημόνιο υπεγράφη<...>την περασμένη Τετάρτη, στα γραφεία του TRINITY, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Terra Maris, παρουσία του Προέδρου κ. Νίκου Σκουλά.

Το μνημόνιο υπέγραψαν, εκ μέρους του TRINITY ο Κοσμήτορας Δρ. James Moran και, εκ μέρους του Πανεπιστημίου της Τιφλίδας, η Διευθύντρια της Σχολής Διεθνούς Τουριστικού Μάνατζμεντ, καθηγήτρια Maya Margvelashvili.

Η συμφωνηθείσα συνεργασία αφορά σε ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων μεταξύ των οποίων: αμοιβαία αναγνώριση μαθημάτων, ανταλλαγή φοιτητών και καθηγητών, κοινά ερευνητικά προγράμματα και κοινές δράσεις με άλλα συνεργαζόμενα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Παράλληλα, το TRINITY αναλαμβάνει να παράσχει ακαδημαϊκή υποστήριξη και τεχνογνωσία για τη διάρθρωση των προγραμμάτων σπουδών και την αρχική οργάνωση της νεοϊδρυθείσης Σχολής Τουριστικού Μάνατζμεντ του Πανεπιστημίου της Τιφλίδας.

Επί πλέον, το TRINITY αναλαμβάνει την υποχρέωση να υποδεχθεί επιλεγμένους αποφοίτους του Πανεπιστημίου της Τιφλίδας για να παρακολουθήσουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αμερικανικού Πανεπιστημίου του Southern New Hampshire για απόκτηση πτυχίου Master’s Degree in Hospitality Administration που προσφέρεται στις εγκαταστάσεις του Terra Maris και, ταυτόχρονα, να εξοικειωθούν περισσότερο με σύγχρονες μεθόδους ακαδημαϊκής διδασκαλίας.

Ο πρόεδρος του TRINITY που πρόσφατα επισκέφθηκε την Τιφλίδα για μια σειρά διαλέξεων, εξέφρασε τη βαθιά του ικανοποίηση γι’ αυτή τη συνεργασία που, «πέρα από τη συμβολή της στην ενίσχυση της τουριστικής και ακαδημαϊκής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες, οι οποίες συνδέονται ήδη με στενούς ιστορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς, θα βοηθήσει και στην τουριστική ανάπτυξη της Γεωργίας, μιας χώρας με δυναμισμό και εξαιρετικές δυνατότητες οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024