Τελευταία νέα
HomeΕκπαίδευσηΣχολέςΝέα σχολή ξενοδοχειακών σπουδών στην Ελλάδα

Νέα σχολή ξενοδοχειακών σπουδών στην Ελλάδα

Επισημοποιήθηκε από φέτος η συνεργασία του Ελληνοβρετανικού Κολεγίου με το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (σε επίπεδο bachelor) για το τμήμα του “Hotel Management”, συνολικής διάρκειας τεσσάρων ετών. Η παραπάνω απόφαση ήταν […]

Επισημοποιήθηκε από φέτος η συνεργασία του Ελληνοβρετανικού Κολεγίου με το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας<...> (σε επίπεδο bachelor) για το τμήμα του “Hotel Management”, συνολικής διάρκειας τεσσάρων ετών.
Η παραπάνω απόφαση ήταν αποτέλεσμα των συνεχών βελτιώσεων και προσαρμογών του Κολεγίου στις αυστηρές προδιαγραφές του Πανεπιστημίου της Ουαλία<.>ς και του ενδιαφέροντος του να στηρίξει αποτελεσματικά την λειτουργία του τμήματος στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον διευθυντή του τμήματος κ. Χρήστο Ακρίβο, ήδη οι πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος κατάφεραν να αναλάβουν περίοπτες θέσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως στο Χανδρής Αθηνών, στο Porto Paros καθώς και σε ξενοδοχεία του Λονδίνου, της Πελοποννήσου και της Σκιάθου.
Το Ελληνοβρετανικό Κολέγιο προτίθεται να αναλάβει μια σειρά δράσεων εκπαιδευτικού και επιχειρηματικού χαρακτήρα που στοχεύουν όχι μόνο στην ανάπτυξη των φοιτητών του Κολεγίου, αλλά και γενικότερα στη βελτίωση της εικόνας της χώρας μας ως τουριστικού προορισμού.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
04/10/2022
03/10/2022
30/09/2022
29/09/2022
28/09/2022