Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΝέα συνεργασία στην ιδιωτική εκπαίδευση μεταξύ City Unity College και Alpine Center
Με την υποστήριξη της HC and I ops

Νέα συνεργασία στην ιδιωτική εκπαίδευση μεταξύ City Unity College και Alpine Center

To City Unity College (Aδεια Λειτουργίας 92790/ΙΑ, Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων) ένα από τα πιο σύγχρονα, αξιόπιστα και δυναμικά κολλέγια της Αθήνας, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα Διεθνώς […]

To City Unity College (Aδεια Λειτουργίας 92790/ΙΑ, Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων) ένα από τα πιο σύγχρονα, αξιόπιστα και δυναμικά κολλέγια της<...> Αθήνας, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα Διεθνώς Αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, και το Αlpine Center, που κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της ξενοδοχειακής και τουριστικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα τα τελευταία 23 χρόνια, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την υποστήριξη της αμιγώς Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Εταιρείας Συμβούλων HC&I ops [Hotel, Catering & Institutional operations].

Απόρροια αυτής της συνεργασίας είναι το Alpine Center – Τμήμα Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών στο City Unity College, το οποίο λειτουργεί υπό τη διεύθυνση και την ακαδημαϊκή επίβλεψη της έμπειρης ακαδημαϊκής και διοικητικής ομάδας του ALPINE CENTER και φέρει όλη την ιστορία, την παράδοση και την τεχνογνωσία του. Οι απόφοιτοι θα λαμβάνουν τα πτυχία τους από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας και το DCT της Ελβετίας.

Η HC&I ops, πρωτοπόρος ξενοδοχειακή και τουριστική εταιρεία συμβούλων, ενδυναμώνει την παραπάνω συνεργασία, με την επαγγελματική της ξενοδοχειακή εξειδίκευση, το εκτεταμένο δίκτυο και τα αμιγώς ξενοδοχειακά και τουριστικά projects που διαχειρίζεται.

To City Unity College προσφέρει περισσότερες από 40 σύγχρονες ειδικότητες τομείς Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική και Νέες Τεχνολογίες, Ψυχολογία, Εκπαίδευση, Αθλητικές Επιστήμες, Αθλητική Δημοσιογραφία, Ναυτιλιακά, Ξενοδοχειακά, Τουρισμός, Γραφικές Τέχνες, Διακόσμηση Εσωτερικών χώρων. Επίσης, διαθέτει Τμήμα Ξένων Γλωσσών για ενήλικες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024