Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΝέο Πρόγραμμα Alpine College στην Διεθνή Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών
Bachelor in International Food and Beverage Management

Νέο Πρόγραμμα Alpine College στην Διεθνή Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών

To Alpine College, η Ελβετική Σχολή Διοίκησης για Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Σπουδές στην Ελλάδα προσφέρει ένα νέο Πρόγραμμα Πανεπιστημιακών Σπουδών (Bachelor) στην Διεθνή Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών (International Food and […]

To Alpine College, η Ελβετική Σχολή Διοίκησης για Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Σπουδές στην Ελλάδα προσφέρει<...> ένα νέο Πρόγραμμα Πανεπιστημιακών Σπουδών (Bachelor) στην Διεθνή Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών (International Food and Beverage Management) σε μία προσπάθεια να ανταποκριθεί στην ανάγκη της αγοράς για άρτια εκπαιδευμένους Διευθυντές Τροφίμων και Ποτών (F&B Managers). Αυτή η ανάγκη έχει δημιουργηθεί από το γεγονός ότι οι άνθρωποι στις μέρες μας έχουν υψηλότερες προσδοκίες, οι οποίες δεν ικανοποιούνται από τις υπάρχουσες προσφερόμενες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις επισιτισμού.

Το πτυχίο στην Διεθνή Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών που προσφέρεται στο Alpine College περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τα παρακάτω μαθήματα:

  • Διεθνής Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών (F&B Management in an International Environment),
  • Τρόφιμα και Ποτά στον 21ο Αιώνα (Food & Drink in the 21st Century), Χρηματοοικονομική Διοίκηση (Financial Management),
  • Διοίκηση Μάρκετινγκ (Marketing Management),
  • Επιχειρηματικότητα και Επιχειρησιακός Σχεδιασμός (Entrepreneurship & Business Planning),
  • Επιχειρηματική Μελέτη (Enterprise Project).

Το πτυχίο είναι σχεδιασμένο να προετοιμάσει τους σπουδαστές για ένα μεγάλο αριθμό διοικητικών ρόλων όπως, Διευθυντές Τροφίμων και Ποτών (Food and Beverage Managers/Directors), Restaurant Managers (Διευθυντές Εστιατορίων), και Σεφ (Executive Head Chefs).

Το πτυχίο στην Διεθνή Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών είναι κατάλληλο για σπουδαστές οι οποίοι έχουν ακολουθήσει ξενοδοχειακές/τουριστικές ή σχετικές σπουδές και αναζητούν να αποκτήσουν ειδικευμένη γνώση στην διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης ή να αποκτήσουν διοικητικές ικανότητες πριν ξεκινήσουν την καριέρα τους. Είναι επίσης κατάλληλο για επαγγελματίες οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε διοικητικές θέσεις ή για αυτούς που θα ήθελαν να εξελίξουν την καριέρα τους. Το πτυχίο στην Διεθνή Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών του Alpine College, είναι επικυρωμένο από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, και μπορεί να αποκτηθεί ταχύρρυθμα μέσα σε έξι μήνες, στο εντατικό θερινό τμήμα μεταξύ Απριλίου και Σεπτεμβρίου ή σε διάρκεια ενός ακαδημαϊκού έτους ή σπουδάζοντας με μερική παρακολούθηση σε διάστημα τριών χρόνων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024