Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι αντιθέσεις του Περικλή Ν. Λύτρα για την ίδρυση Πανεπιστημιακής Τουριστικής Σχολής

Οι αντιθέσεις του Περικλή Ν. Λύτρα για την ίδρυση Πανεπιστημιακής Τουριστικής Σχολής

Με αφορμή τις πρόσφατες εξαγγελίες του Υφυπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιου Λιάσκου για ίδρυση Πανεπιστημιακής Τουριστικής Σχολής,στα πλαίσια του Forum Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ο καθηγητής Περικλής Ν. Λύτρας στη […]

Με αφορμή τις πρόσφατες εξαγγελίες του Υφυπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιου Λιάσκου για ίδρυση Πανεπιστημιακής Τουριστικής Σχολής,<...>στα πλαίσια του Forum Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ο καθηγητής Περικλής Ν. Λύτρας στη στήλη Θέσεις & Αντιθέσεις, την οποία επιμελείται, του Travel Daily News, εκφράζει τις αντιθέσεις του.

Ειδικότερα, αφορμή για το νέο άρθρο του Καθηγητή Λύτρα στάθηκε η φράση του κ. Λιάσκου ότι “η τουριστική εκπαίδευση αναβαθμίζεται με την ίδρυση Πανεπιστημιακής Τουριστικής Σχολής, μετά από απόφαση της Κυβερνητικής Επιτροπής”, ενώ όπως επισημαίνει και ο ίδιος “οι αντιθέσεις μου αυτές δεν εδράζονται στην επαγγελματική μου ιδιότητα, αλλά οφείλονται στην γνώση του χώρου εδώ και μία εικοσαετία τουλάχιστον”.

Διαβάστε αναλυτικά τις αιτιολογημένες αντιθέσεις του κ. Λύτρα στη στήλη Θέσεις & Αντιθέσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024