Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠεριφερειακή εκδήλωση για το Approdi Plus project από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Τουριστική εκπαίδευση

Περιφερειακή εκδήλωση για το Approdi Plus project από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Η περιφερειακή εκδήλωση θα εστιάσει στα προβλήματα και τις προοπτικές που δημιουργήθηκαν σε περιφερειακό επίπεδο σχετικά με τον τουρισμό και την αξιοποίηση των διαδρομών σε αρχαία λιμάνια.

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο “From Ancient Maritime Routes to eco-touristic destinations PLUS”, Approdi Plus project, πραγματοποιεί περιφερειακή εκδήλωση, στις 16 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00 στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Ιωάννου  Θεοτόκη 72), αίθουσα 239, 2ος όροφος.

Η περιφερειακή εκδήλωση θα εστιάσει στα προβλήματα και τις προοπτικές που δημιουργήθηκαν σε περιφερειακό επίπεδο σχετικά με τον τουρισμό και την αξιοποίηση των διαδρομών σε αρχαία λιμάνια, θα επισημάνει τα κύρια στοιχεία και τις δυνατότητες αξιοποίησης των αρχαίων λιμένων ως πόλους έλξης τουριστικών ροών, καθώς και τις επιπτώσεις της πανδημίας και των μέτρων περιορισμού και διαχείρισης αυτών. Τέλος, θα παρουσιαστεί το επικαιροποιημένο Μνημόνιο Συνεργασίας που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου για την αξιοποίηση των αρχαίων λιμένων στην περιοχή της Αδριατικής.

Η εκδήλωση θα προβληθεί και διαδικτυακά.

Agenda – Approdi Plus Project

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024