Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας από το DEREE
Τουριστική εκπαίδευση

Πρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας από το DEREE

Το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management έχει ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Τμήμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας του DEREE – The American College of Greece διοργανώνει την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρες 09.30-15.00 το “Discover DEREE Day” για την παρουσίαση του προγράμματος BSc (Hons) in International Tourism and Hospitality Management και τις προοπτικές που ανοίγει στους αποφοίτους του.

Σύμφωνα με το ίδιο το εκπαιδευτικό ίδρυμα, το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της σύγχρονης διεθνούς ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας, που αποτελεί ένα κρίσιμο τομέα της ελληνικής οικονομίας. Συμπεριλαμβάνει δύο περιόδους πρακτικής άσκησης σε μεγάλους τουριστικούς ή ξενοδοχειακούς οργανισμούς ώστε να εξασφαλίζεται η σύνδεση των σπουδών με τις ανάγκες της αγοράς. Έτσι οι απόφοιτοι του προγράμματος αποκτούν βαθιά κατανόηση των τομέων του τουρισμού και της φιλοξενίας και τα απαραίτητα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που θα τους επιτρέψουν να στελεχώσουν τη διεθνή τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία ή να αναπτύξουν καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management έχει ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι απόφοιτοι του προγράμματος λαμβάνουν στο τέλος των σπουδών τους τίτλο σπουδών από το DEREE και από το Open University, εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/12/2022
08/12/2022
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022