Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροκήρυξη εισαγωγής καταρτιζόμενων στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού του Ο.T.E.K. για το έτος 2005 – 2006

Προκήρυξη εισαγωγής καταρτιζόμενων στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού του Ο.T.E.K. για το έτος 2005 – 2006

Την εισαγωγή καταρτιζομένων στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) στον τομέα Τουρισμού – Μεταφορών, νέων μορφών εναλλακτικού τουρισμού και των δύο φύλων προκηρύσσει ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – Ο.Τ.Ε.Κ….

Την εισαγωγή καταρτιζομένων στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) στον τομέα Τουρισμού – Μεταφορών, νέων μορφών εναλλακτικού τουρισμού<...>και των δύο φύλων προκηρύσσει ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – Ο.Τ.Ε.Κ..

Πιο συγκεκριμένα, ο Ο.Τ.Ε.Κ. προκηρύσσει την εισαγωγή καταρτιζομένων απόφοιτοι Λυκείου και των δύο φύλων για τις παρακάτω ειδικότητες ανά πόλη:
Ι.Ε.Κ. (Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης:

  1. Ειδικότητα συνοδός βουνού στις πόλεις Ανδρίτσαινας, Καστανιάς Ιτάμου Καρδίτσας, Σταυρούπολης Ξάνθης, Νεστορίου Καστοριάς, Καλαμπάκας (125 άτομα).

  2. Ειδικότητα ειδικός θαλασσοθεραπείας-spa στις πόλεις Αναβύσσου, Ρόδου, Σάμου (75 άτομα).

  3. Ειδικότητα ειδικός λουτροθεραπείας-spa στην πόλη της Αιδηψού (25 άτομα).

Προϋποθέσεις Συμμετοχής Υποψηφίων:
Στις ειδικότητες Συνοδός Βουνού, Ειδικός Θαλασσοθεραπείας – SPA και Ειδικός Λουτροθεραπείας των Ι.Ε.Κ., διάρκειας 4 εξαμήνων γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή:

  1. Έλληνες πολίτες ή Έλληνες το γένος.
  2. Υπήκοοι χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον γνωρίζουν την Ελληνική Γλώσσα.

  3. Αλλοδαποί υπήκοοι χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον γνωρίζουν την Ελληνική Γλώσσα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου ή άλλου ισότιμου Σχολείου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους από 16 Αυγούστου έως 16 Σεπτεμβρίου 2005 στην Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού και στις κατά τόπους εκπαιδευτικές μονάδες του Ο.Τ.Ε.Κ..

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024