Τελευταία νέα
HomeΕκπαίδευσηΣχολέςΠροωθείται η δημιουργία Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Γεωργία

Προωθείται η δημιουργία Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Γεωργία

Τη δημιουργία Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Γεωργία προωθεί το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο των διακρατικών συμφωνιών και της στήριξης στις αναπτυσσόμενες χώρες, επιβεβαιώνοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η χώρα μας στον τουριστικό τομέα διεθνώς…

Τη δημιουργία Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Γεωργία προωθεί το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο των διακρατικών συμφωνιών<...>και της στήριξης στις αναπτυσσόμενες χώρες, επιβεβαιώνοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η χώρα μας στον τουριστικό τομέα διεθνώς και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης.

Ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Υπουργείου και του Ο.Τ.Ε.Κ. στη Γεωργία, υπέγραψε απόφαση με την οποία εγκρίνεται δαπάνη ύψους 70.000 ευρώ για την προμήθεια του βασικού εργαστηριακού εξοπλισμού της Σχολής.

Η απόφαση προωθήθηκε και υπεγράφη σε εφαρμογή σχετικής συμφωνίας που είχε συναφθεί τον Οκτώβριο του 2004, με την επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Στυλιανίδη στη χώρα αυτή, με την ευκαιρία της δεύτερης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Οικονομικής και Τεχνολογικής Συνεργασίας Ελλάδας – Γεωργίας.

Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης στον τομέα ευθύνης του για τη στήριξη της Σχολής, θα εκπονήσει ένα σχέδιο δράσης για τη λειτουργία της και θα οργανώσει ειδικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
03/10/2022
30/09/2022
29/09/2022
28/09/2022
27/09/2022
26/09/2022