Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠροπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στον τουρισμό από το City Unity College
Τουριστική εκπαίδευση

Προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στον τουρισμό από το City Unity College

Τα προγράμματα σπουδών του Cardiff Metropolitan University και του Alpine Center συνδυάζουν τη θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος City Unity College σε συνεργασία με την ελβετική σχολή Alpine Center και το Cardiff Metropolitan University της Βρετανίας προσφέρουν υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές σπουδές στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του City Unity College είναι καινοτόμα και εξελισσόμενα σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας και την Ελβετική φιλοσοφία.

Τα προγράμματα σπουδών του Cardiff Metropolitan University και του Alpine Center συνδυάζουν τη θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, εξασφαλίζουν στους φοιτητές αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση, ενώ το City Unity College στηρίζει τους αποφοίτους στην επαγγελματική τους πορεία σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της εγχώριας και διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024