Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣε καραντίνα 2.500 σπουδαστές σχολής ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην Ελβετία
Τουριστική εκπαίδευση

Σε καραντίνα 2.500 σπουδαστές σχολής ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην Ελβετία

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η διοργάνωση ενός ή περισσότερων πάρτυ φέρεται να είναι η αιτία αυτών των πολυάριθμων εστιών μόλυνσης μεταξύ των σπουδαστών.

Περίπου 2.500 σπουδαστές της Σχολής Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών της Λωζάνης EHL (μία από τις καλύτερες του κόσμου) τέθηκαν σε καραντίνα μετά την εμφάνιση πολλών εστιών λοίμωξης από κορονοϊό έπειτα από τη διοργάνωση ιδιωτικών πάρτυ.

“Σημαντικές εστίες μόλυνσης έχουν αναφερθεί σε διάφορα επίπεδα εκπαίδευσης, καθιστώντας αδύνατο ένα πιο στοχευμένο κλείσιμο από αυτό που αφορά σε 2.500 σπουδαστές”, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει περίπου τα 2/4 των σπουδαστών της Σχολής ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Οι σπουδαστές που επηρεάζονται από το μέτρο πρέπει να μείνουν στο σπίτι έως τις 28 Σεπτεμβρίου. Για μερικούς από αυτούς, αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να βγουν από το κατάλυμα όπου διαμένουν στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η διοργάνωση ενός ή περισσότερων πάρτυ φέρεται να είναι η αιτία αυτών των πολυάριθμων εστιών μόλυνσης μεταξύ των σπουδαστών. Οι γιορτές αυτές πραγματοποιήθηκαν λίγο πριν ληφθεί η απόφαση στα μέσα Σεπτεμβρίου από το καντόνι Vaud να κλείσει εκ νέου όλες τις ντισκοτέκ απέναντι στην επανεμφάνιση της επιδημίας.

Το καντόνι έχει απαγορεύσει επίσης τις ιδιωτικές εκδηλώσεις με περισσότερα από 100 άτομα και έχει καταστήσει υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, εκτός από τις επιχειρήσεις όπου υπάρχουν λιγότερα από 10 άτομα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024