Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριο για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΚΟΡΕΛΚΟ
Τουριστική εκπαίδευση

Σεμινάριο για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΚΟΡΕΛΚΟ

Στο σεμινάριο 'Εναλλακτικός τουρισμός στην Ελλάδα: Θαλάσσιες και ορεινές περιοχές' θα αναλυθούν οι δύο αυτές μορφές του εναλλακτικού τουρισμού και θα παρουσιαστούν μελέτες περιπτώσεων προορισμών.

Το Τμήμα Ναυτιλίας και Τουρισμού του εκπαιδευτικού οργανισμού και ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ πραγματοποιεί σεμινάριο με θέμα “Εναλλακτικός τουρισμός στην Ελλάδα: Θαλάσσιες και ορεινές περιοχές” με εισηγητές τον καθηγητή Δημήτριο Προκοπίου (BA, MBA,PH D CAN, ναυτιλιακό οικονομολόγο – Σύμβουλος Τουρισμού) και τον κ. Δημήτριο Κωνσταντή (BA MSC, Βιομηχανική Διοίκηση – PADI Open Water Scuba Instructor) την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00.

Η Ελλάδα, χώρα  πλούσια σε περιβάλλον με μοναδικές θάλασσες συγκεντρώνει εκατομμύρια τουρίστες τη θερινή τουριστική περίοδο. Η πλούσια γεωμορφολογία της χώρας μας με τα μοναδικά σε περιβάλλον βουνά της αλλά και την μακροχρόνια ιστορία τους προσελκύει μεγάλο μερίδιο της τουριστικής ζήτησης κατά τη χειμερινή τουριστική περίοδο.

Στο σεμινάριο αυτό θα αναλυθούν οι δύο αυτές μορφές του εναλλακτικού τουρισμού και θα παρουσιαστούν μελέτες περιπτώσεων προορισμών.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024