Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΣπουδές διεθνούς επιπέδου από το Alpine

Σπουδές διεθνούς επιπέδου από το Alpine

Συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα της βρετανικής εκπαίδευσης με το ελβετικό μοντέλο πρακτικής εκμάθησης, το Alpine College γιορτάζει φέτος 23 χρόνια επιτυχημένης σταδιοδρομίας και παραμένει η κορυφαία επιλογή στον τομέα των […]

Συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα της βρετανικής εκπαίδευσης με το ελβετικό μοντέλο πρακτικής εκμάθησης, το Alpine College γιορτάζει φέτος 23 χρόνια επιτυχημένης<...> σταδιοδρομίας και παραμένει η κορυφαία επιλογή στον τομέα των τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών στην Ελλάδα.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Alpine College ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1987 και ειδικεύεται στην οργάνωση και διοίκηση ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων. Προσφέρει τα προγράμματά του σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Ουαλίας και το DCT – International Hotel and Business management School στην Ελβετία.

Μπαίνοντας στον 23ο χρόνο της λειτουργίας του, το Alpine College έχει καταξιωθεί ως η πλέον έγκυρη επιλογή στις τουριστικές και ξενοδοχειακές σπουδές στην Ελλάδα και θεωρείται μία από τις καλύτερες σχολές στην Ευρώπη. Το κύρος και η ποιότητα των αποφοίτων του, του επιτρέπει να συνεργάζεται με κορυφαίες επιχειρήσεις της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας. Το Alpine College είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Επιτροπής Πρωτοβουλίας που έχει ως στόχο να προάγει την Ελλάδα ως προορισμό ανώτερης εκπαίδευσης στη φιλοξενία και τον τουρισμό, καθώς και να μειώσει την έξοδο Ελλήνων σπουδαστών για ανάλογες σπουδές στο εξωτερικό.

Πρόεδρος του Alpine College είναι η κα Sybil Hofmann, αντιπρόεδρος ο κ. Eric Hofmann, ενώ τη διοικητική ομάδα του οργανισμού συμπληρώνουν ο πρύτανης δρ. Γεώργιος Παπαγεωργίου, η διευθύντρια Ακαδημαϊκών Σπουδών κα Κατερίνα Κωτσηδήμου και ο υπεύθυνος Ξενοδοχειακών Λειτουργιών κ. Alan Furlong. Το καθηγητικό επιτελείο απαρτίζουν άρτια κατηρτισμένοι καθηγητές, κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων, με διεθνή σταδιοδρομία.

Οι τίτλοι σπουδών που απονέμει το Alpine College αναγνωρίζονται από πανεπιστήμια και σχολές του εξωτερικού και επιβραβεύονται από την τουριστική βιομηχανία και την εγχώρια αγορά εργασίας, καθιστώντας τους απόφοιτους περιζήτητους.

Νέα Online προγράμματα του Alpine College σε συνεργασία με την GEA Ελβετίας είναι τα:
– Διοίκηση Spa
– Δίπλωμα στη Διοίκηση Spa (θα διατίθεται online από το 2010-2011)
– Μεταπτυχιακό (Mater of Arts) International Hospitality and Tourism Leadership (θα διατίθεται online από τον Ιανουάριο 2011).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024