Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΤο Κολλέγιο Alpine & AA & Partners ενώνουν τις δυνάμεις τους
Βελτίωση των εκπαιδευτικών προτύπων του ελληνικού ξενοδοχειακού τομέα

Το Κολλέγιο Alpine & AA & Partners ενώνουν τις δυνάμεις τους

Την Πέμπτη 6 Μαΐου 2010 το Κολλέγιο Alpine, η Ελβετική Σχολή Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και η εταιρεία παροχής ξενοδοχειακής επαγγελματικής εκπαίδευσης AA & Partners, συμφώνησαν σε μία […]

Την Πέμπτη 6 Μαΐου 2010 το Κολλέγιο Alpine, η Ελβετική Σχολή Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και η εταιρεία<...> παροχής ξενοδοχειακής επαγγελματικής εκπαίδευσης AA & Partners, συμφώνησαν σε μία νέα συνεργασία, ώστε να συνενώσουν τους εκτεταμένους τους πόρους και ικανότητες. Σε αυτή τη συνεργασία το κάθε μέλος θα παραπέμπει στο άλλο ευκαιρίες επαγγελματικής και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης.

Αυτή η νέα κοινοπραξία θα επιτρέψει στο Κολλέγιο Alpine να εστιάσει στις βασικές ικανότητές του ως η πρωτοπόρος σχολή ξενοδοχειακής και τουριστικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και να διευρύνει τις υπηρεσίες της σε νέους συνέταιρους στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, όπως η AA Partners, η οποία επίσης κατέχει ηγετική θέση στην εξειδικευμένη εκπαίδευση στην Ελλάδα. Οι δύο εταιρείες μοιράζονται τον κοινό στόχο της συνεισφοράς άριστης εξειδίκευσης και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην ελληνική και διεθνή βιομηχανία τουρισμού.

Ο κ. Ανέστης Αναστασίου, συνιδιοκτήτης της AA & Partners, και η κα Sybil Hofmann, πρόεδρος του Κολλεγίου Alpine, από κοινού εξέφρασαν την χαρά τους που τους δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούν οι δύο αυτοί πρωτοπόροι φορείς τουριστικής επαγγελματικής και ακαδημαϊκής κατάρτισης. “Η επαγγελματική και ακαδημαϊκή κατάρτιση δεν είναι πολυτέλεια. Αντίθετα, αποτελούν μια αναγκαία πραγματικότητα σε έναν κόσμο που εξελίσσεται σε ραγδαίους ρυθμούς, οπού οι πελάτες έχουν γίνει πιο οξυδερκείς και οι επιχειρήσεις οφείλουν να προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα”, είπε η κα Hofmann. “Σε αυτή τη γοργά κινούμενη και μεταβαλλόμενη επιχειρηματική πραγματικότητα, η βασική ΅βαριάΆ βιομηχανία της Ελλάδας, ο τουρισμός, πρέπει να επενδύσει σε μεγαλύτερο βαθμό στο ανθρώπινο κεφάλαιο”. “Ο σκοπός αυτής της συνεργασίας μεταξύ του Κολλεγίου Alpine και της AA & Partners είναι η προώθηση αυτού του στόχου” πρόσθεσε ο κ. Αναστασίου.

Οι δύο εταιρείες έχουν εκτεταμένο δίκτυο επιφανών συνεργατών, και αυτή η συνεργασία θα θεμελιωθεί περαιτέρω με τη μακροπρόθεσμη δέσμευση για παροχή άριστων υπηρεσιών στον τομέα της φιλοξενείας, η οποία θα διασφαλίσει τη μελλοντική επιτυχία αυτής της προσπάθειας. Επιπλέον, θα αναπτύξει και θα βελτιώσει τα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά πρότυπα του ελληνικού ξενοδοχειακού και τουριστικού τομέα ώστε να ανταποκρίνονται σε ένα αδιάκοπα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024