Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΞεκινούν τα μαθήματα στο Airline Training Center

Ξεκινούν τα μαθήματα στο Airline Training Center

Το A.T.C – Airline Training Center ανταποκρινόμενο στις ανάγκες για εξειδικευμένη προετοιμασία των στελεχών της Τουριστικής και Αεροπορικής βιομηχανίας μέσω της απόκτησης των πτυχίων της IATA, ανακοίνωσε την δυνατότητα απόκτησης […]

Το A.T.C – Airline Training Center ανταποκρινόμενο στις ανάγκες για εξειδικευμένη προετοιμασία των στελεχών της Τουριστικής και Αεροπορικής<...> βιομηχανίας μέσω της απόκτησης των πτυχίων της IATA, ανακοίνωσε την δυνατότητα απόκτησης του εγκεκριμένου λογισμικού (back-office) πτυχίου της PANASOFT – TRAVEL FORCE.

Η καινοτομία αυτή, μοναδική στο χώρο της Β. Ελλάδος, διευρύνει τον ορίζοντα επαγγελματικής αποκατάστασης των υποψηφίων και κατάρτισης των στελεχών της αεροπορικής βιομηχανίας.

Αξίζει να τονιστεί ότι το παραπάνω πτυχίο είναι πλέον απαραίτητο στα άτομα που ασχολούνται και εργάζονται σε τουριστικά πρακτορεία, στους tour operators και στα στελέχη αεροπορικών εταιριών, που εργάζονται στα τμήματα πωλήσεων – κρατήσεων.

Η οργάνωση σπουδών και η προετοιμασία του προγράμματος γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές – κατευθύνσεις της εταιρίας PANASOFT σε συνδυασμό με τις ανάγκες και τις δυνατότητες των υποψηφίων. Ο χώρος, οι εκπαιδευτές, το πρόγραμμα, στοχεύουν στην πλήρη κατανόηση του αντικειμένου, την πρακτική γνώση και την σίγουρη επιτυχία των υποψηφίων.

Τα μαθήματα για το πρόγραμμα IATA / UFTAA Foundation Course ξεκινούν στις 18 Οκτωβρίου και ολοκληρώνονται σε διάστημα μόνο 4 μηνών. Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα και αποκλειστικά απογευματινές ώρες, ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν εύκολα και εργαζόμενοι.

Τα μαθήματα για το πρόγραμμα IATA / FIATA Introductory Course ξεκινούν από 1η Νοεμβρίου και ολοκληρώνονται και αυτά σε διάστημα μόνο 4 μηνών. Πραγματοποιούνται σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα και γίνονται σε απογευματινές ώρες, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Να υπενθυμιστεί ότι οι εγγραφές γίνονται μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024