Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπέρ της διεκδίκησης Ανώτατης Τουριστικής Σχολής και αναβάθμισης της ΑΣΤΕΡ το Νομαρχιακό Συμβούλιο Δωδεκανήσου

Υπέρ της διεκδίκησης Ανώτατης Τουριστικής Σχολής και αναβάθμισης της ΑΣΤΕΡ το Νομαρχιακό Συμβούλιο Δωδεκανήσου

Υπέρ της διεκδίκησης ίδρυσης Ανώτατης Σχολής Τουριστικών Σπουδών στη Ρόδο και αναβάθμισης της ΑΣΤΕΡ τάχθηκε προχτές, στα πλαίσια συνεδρίασης του,το Νομαρχιακό Συμβούλιο Δωδεκανήσου. Τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου μετά από […]

Υπέρ της διεκδίκησης ίδρυσης Ανώτατης Σχολής Τουριστικών Σπουδών στη Ρόδο και αναβάθμισης της ΑΣΤΕΡ τάχθηκε προχτές, στα πλαίσια συνεδρίασης του,<...>το Νομαρχιακό Συμβούλιο Δωδεκανήσου.

Τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου μετά από δύο ώρες διεξοδικής συζήτησης συμφώνησαν ομόφωνα στα δύο παραπάνω ζητήματα, ενώ όπως σχολίασε και ο επικεφαλής της μειοψηφίας, τέως νομάρχης, κ. Σάββας Kαραγιάννης για την ίδρυση της Ανώτατης Σχολής “παραμένει πανδωδεκανησιακό αίτημα πως πρέπει να έχει έδρα τη Ρόδο, τη ναυαρχίδα του τουρισμού.

Ο κ. Κατσιγιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, ότι “η διεκδίκηση μας πρέπει να είναι δυναμική και είναι χρέος μας αυτό, γιατί δεν είναι δυνατόν η Μυτιλήνη με ενάμισι ξενοδοχείο να εγείρει αξιώσεις, όπως και άλλες περιοχές”. Ακόμη, προειδοποίησε τα μέλη του Συμβουλίου ότι “τυχόν εφησυχασμός μπορεί να αποδειχθεί μέγα λάθος γιατί, είναι βέβαιο ότι κάποιοι υπουργοί θα επιδιώξουν να την πάρουν στον τόπο τους”. Τέλος, κατέληξε ότι “η διεκδίκηση της Σχολής, στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου Αιγαίου αποτελεί κατοχυρωμένο δικαίωμά μας, με τη σημαντική διαδρομή της AΣTEP, από την οποία όλοι (όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό) πέρασαν και έμαθαν”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023
30/01/2023
27/01/2023