Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ειδικό σεμινάριο εκπαίδευσης Ιαπώνων chef σε θέματα ελληνικής κουζίνας που διοργάνωσε ο ΕΟΤ σε συνεργασία με τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, ΣΤΕ, στην Ελλάδα. Οι προσπάθειες του […]
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ειδικό
Στους Ιάπωνες μαγείρους απονεμήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο με το πέρας των εργασιών, όπου και παρευρέθηκαν πλήθος εξαιρετικών προσκεκλημένων του τουριστικού και εμπορικού κόσμου, καθώς και Ιάπωνες της πρεσβείας και του Ιαπωνικού επιχειρηματικού κόσμου της Αθήνας.
Οι 10 Ιάπωνες chef που επισκέφθηκαν την χώρα μας παρακολούθησαν δωρεάν, για ένα μήνα, το σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτούς πρόγραμμα κατάρτισης Ιαπώνων μαγείρων στην Ελλάδα και είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ξενοδοχειακές και λοιπές επιχειρήσεις, καθώς και να ξεναγηθούν στους αρχαιολογικούς και τουριστικούς χώρους της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου και των νήσων του Αργοσαρωνικού.
Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.
Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.